ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Πέμπτη 17 Ιανουαρίου 2019

Τέσσερα υπερσύγχρονα απορριμματοφόρα απέκτησε ο Δήμος Ναυπλιέων (βίντεο)

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 12:50:00 μ.μ. | |
Τέσσερα υπερσύγχρονα απορριμματοφόρα απεκτησε ο Δήμος Ναυπλιέων (βίντεο)
Τέσσερα καινούργια υπερσύγχρονα απορριμματοφόρα απέκτησε ο Δήμος Ναυπλιέων ανανεώνοντας έτσι το στόλο των οχημάτων που διαθέτει για την αποκομιδή των απορριμμάτων σε όλο τον Δήμο.
Το πρωί της Πέμπτης 17 Ιανουαρίου 2019 παρουσιάστηκαν τα τέσσερα συνολικά απορριμματοφόρα, τα οποία έχουν χώρο 14 κυβικά και μπορούν να μεταφέρουν έως 8 τόνους σκουπίδια.
Ιδιαίτερα είναι τα μέτρα ασφαλείας για τους εργαζόμενους, όπως για παράδειγμα όταν μεταφέρουν στο πίσω μέρος οδοκαθαριστές δεν μπορούν να αναπτύξουν ταχύτητα μεγαλύτερη των 30χιλιομέτρων, ενώ η μπροστινή κάμερα έλεγχου κυκλοφορίας σταματά το όχημα για την αποφυγή ατυχήματος.
Κατά την παρουσίαση από τον Δήμαρχο Ναυπλιέων Δημήτρη Κωστούρο και τον αντιδήμαρχο καθαριότητας Σταύρο Γαβρήλο, έγινε αναφορά των δυνατοτήτων των νέων τεχνολογικά σύγχρονων απορριμματοφόρων, τα οποία διαθέτουν τεχνολογία η οποία επιτρέπει στην χειριστή να έχει πλήρη έλεγχο των δυνατοτήτων του και να παρέχει μεγίστη ασφάλεια στους εργαζόμενους που επιβαίνουν σε αυτό κατά την αποκομιδή των απορριμμάτων.
Τα 4 νέα απορριμματοφόρα θα ενταχθούν στον στόλο του Δήμου Ναυπλιέων άμεσα.«Όσο σημαντική είναι η αποκομιδή των απορριμμάτων ακόμη σημαντικότερη είναι η ασφάλεια των εργαζομένων και η προστασία τους από ατυχήματα. Πρόκειται για υπερσύγχρονα εργαλεία που εντάσσονται στην προσπάθεια να διατηρούμε τον Δήμο μας καθαρό και να προστατεύουμε το περιβάλλον και την δημόσια υγεία» υποστήριξε ο Δήμαρχος Ναυπλιέων Δημήτρης Κωστούρος ενώ έκανε αναφορά και  στα οικονομικά οφέλη που θα έχει ο δήμος και κατ επέκταση οι δημότες από την εξοικονόμηση πόρων για την συντήρηση τα πεπαλαιωμένων οχημάτων
Στην κάμερα των Αργολικών Ειδήσεων μίλησε ο Δήμαρχος Ναυπλιέων:
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ