Πέμπτη, 24 Ιανουαρίου 2019

Η Δ.Ε.Υ.Α. Ναυπλίου επιλύει το χρόνιο σοβαρό πρόβλημα της διαχείρισης του νερού στο Τολό

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 12:35:00 μ.μ. | | |
Η Δ.Ε.Υ.Α. Ναυπλίου επιλύει το χρόνιο σοβαρό πρόβλημα της διαχείρισης του νερού στο Τολό
Η Δ.Ε.ΥΑ.Ν προχώρησε στην επίλυση ενός χρόνιου προβλήματος στο θέμα της υδροδότησης των οικισμών Ασίνης-Τολού.

Πιο συγκεκριμένα εγκατέστησε πρόσφατα ένα πολύπλοκο σύστημα αυτόματης διαχείρισης νερού στα κεντρικά αντλιοστάσια-δεξαμενές ύδατος των Δ.Δ. Ασίνης και Τολού.

Το σύστημα αυτό αποτελούμενο από τοπικούς σταθμούς ελέγχου είναι απολύτως συμβατό με το κεντρικό σύστημα τηλεελέγχου- τηλεχειρισμού που είναι εγκατεστημένο στα γραφεία της Δ.Ε.Υ.Α.Ν. και δίνει την δυνατότητα να παρακολουθούνται αυτόματα τα αντλιοστάσια Ασίνης - Τολού όλο το 24ωρο.
Προς τούτο απαιτήθηκαν πολυήμερες και εξαντλητικές δοκιμές λόγω της περιπλοκότητας των υφιστάμενων σημείων υδροδότησης, (αντλιοστάσιο Ασίνης- Δεξαμενή γηπέδου Τολό).

Με την ολοκλήρωση της λειτουργίας του νέου αυτού συστήματος αυτοματισμού επιλύεται οριστικά το χρόνιο πρόβλημα διαχείρισης νερού στην περιοχή με ότι δυσλειτουργία συνεπαγόταν (υπερχειλίσεις δεξαμενών, άδειες δεξαμενές, άσκοπες μετακινήσεις προσωπικού εποπτείας) το οποίο ταλαιπωρούσε τους πολίτες των Δ.Δ. Ασίνης και Τολού συμβάλλοντας έτσι στην βελτιστοποίηση της ποιότητας της ζωής των δημοτών μας.

Από την Δ.Ε.Υ.Α.Ν.

Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΜΕΡΑΚΛΙΔΙΚΟ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ