ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Δευτέρα 21 Ιανουαρίου 2019

Ευχές και ευχαριστίες από το Γηροκομείο Άργους

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 11:39:00 π.μ. | |
Ευχές και ευχαριστίες από το Γηροκομείο Άργους
 Το Γηροκομείο Άργους του Χ. Φ. Ο. Άργους «Η Αγία Αικατερίνη» ευχαριστεί θερμά όλους, και είναι πολλοί αυτοί, που εκφράζουν την αγάπη τους και μας στηρίζουν έμπρακτα, οικονομικά και με παροχές υπηρεσιών και αγαθών.

Αυτές οι προσφορές δίνουν το δικαίωμα στο Γηροκομείο μας σήμερα να σεμνύνεται για το υψηλό επίπεδο παροχών προς τους τροφίμους του, τους απόμαχους της ζωής και για την αποδοχή του έργου μας απ’ την κοινωνία του Άργους.

Αναφέρουμε ενδεικτικά:

α) Το Δήμο Άργους – Μυκηνών για την πολύπλευρη στήριξη του. 2) Την Ε.Α. Σ. Αργολίδας «ΡΕΑ» για τη δωρεά, κατ’ επανάληψη, χυμών. 3) Την Εταιρεία Μπελερή για τους χυμούς της. 4) Τους κυρίους και κυρίες που επωνύμως και οι περισσότεροι ανωνύμως παρέθεσαν τα εορταστικά και όχι μόνο γεύματα των τροφίμων μας εις μνήμη αγαπημένων τους προσώπων. 5) Τα παιδιά των Σχολείων: Νέου Σχολείου, Αυτενεργώ, 3ου Γυμνασίου Άργους, Σχολών ΟΑΕΔ, Α! Δημοτικού Σχολείου Άργους, Γυμνασίου Κουτσοποδίου, που πλημμύρισαν με παιδικές χαρούμενες φωνές το Γηροκομείο μας στις γιορτές με τα χριστουγεννιάτικα και πρωτοχρονιάτικα κάλαντα ενώ προσέφεραν τα δώρα τους προς τους τροφίμους μας. 6) Την ομάδα πρώην Προσκόπων και τη Χριστιανική Ένωση Ανδρών Άργους για τα δώρα της αγάπης τους. 7) Τη βιοτεχνία γλυκών κουταλιού και μαρμελάδας mastos, στην Προσύμνη για την επί σειρά ετών πλήρη κάλυψη στα παραπάνω είδη. 8) Τα Ψυγεία «ΚΑΡΑΜΠΕΛΑ» για τη δωρεάν συντήρηση στα ψυγεία και καταψύκτες του, ποσοτήτων τροφίμων από διάφορες δωρεές. 9) Το ζαχαροπλαστείο «ΑΘΑΝΑΣΟΠΟΥΛΟΣ» για τις βασιλόπιτες της εορτής μας «κοπής της Βασιλόπιτας» όπως προσφέρει κάθε χρόνο. 10) Την Εταιρεία «ΗΛΙΑΚΩΝ ΔΗΜΑ» για τις γαλοπούλες των εορτών. 11) Τον κ. Μαρκάκη Β. που για πολλοστή φορά καλύπτει όλες τις εκδηλώσεις του Γηροκομείου μας με τις μεγαφωνικές εγκαταστάσεις του. 12) Την Παραδοσιακή Μικτή Χορωδία και Ορχήστρα του Λυκείου Ελληνίδων παράρτημα Άργους και ιδιαίτερα το Χοράρχη κ. Ιωάννη Χαβιαρλή που κάλυψαν άριστα την Πρωτοχρονιάτικη γιορτή μας με επίκαιρα κάλαντα και παραδοσιακά τραγούδια και μας χάρισαν μια χαρούμενη εορταστική βραδιά.

Τέλος τα Μέσα Μαζικής Επικοινωνίας, τα οποία όποτε τους ζητηθεί φιλοξενούν αφιλοκερδώς της ανακοινώσεις του Ομίλου μας.

Όλους – όλους ευχαριστούμε θερμά και ευχόμαστε το 2019 να είναι ευλογημένο από το Μεγάλο Θεό μας, ευτυχισμένο και χαρούμενο για τον καθένα μας προσωπικά και τις οικογένειές μας.

Από το Γηροκομείο Άργους

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ