ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Πασχαλινές ευχές

Τρίτη 29 Ιανουαρίου 2019

Το Κ.ΑΠ.Η. Δήμου Άργους Μυκηνών έκοψε την Πρωτοχρονιάτικη πίτα του

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 1:09:00 μ.μ. | | |
Το Κ.ΑΠ.Η. Δήμου Άργους Μυκηνών έκοψε την Πρωτοχρονιάτικη πίτα του
 Την Τρίτη 29 Ιανουαρίου 2019 στην αίθουσα του Κ.Α.Π.Η. Άργους πραγματοποιήθηκε η κοπή της πίτας των μελών των Κ.ΑΠ.Η. Δήμου Άργους Μυκηνών, από τον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Αργολίδας κ.κ. Νεκταρίο.

Ακολούθησε ομιλία από την ιατρό βιοπαθολόγο – μικροβιολόγο κα Αργυροπούλου Αναστασία με θέμα ¨ΝΕΟΙ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ¨ Νέες συνήθειες που θα μας εξασφαλίσουν καλύτερη ποιότητα ζωής στην καινούργια χρονιά, απλές αποφάσεις για σημαντικές βελτιώσεις στον τρόπο ζωής των ηλικιωμένων.
To παρόν στην εκδήλωση έδωσαν ο πρόεδρος φυσικά του νομικού προσώπου Κοινωνικής Μέριμνας και Αθλητισμού Ευάγγελος Τζαβέλλας, οι αντιδήμαρχοι Θοδωρής Οικονόμου, Βασίλης Τάγκαλης, Χρήστος Πετσέλης, Κατερίνα Μπόμπου, Δούρος Παναγιώτης , ο υποψήφιος Βουλευτής Αργολίδας με το ΚΙΝΑΛ Ανδρέας Πουλάς, η πολιτευτής με τη ΝΔ Σόνια Ταντάρου Κρίγγου, ο Νίκος Δελής πρόεδρος της ''ΑΡΓΩ'', η Ελισάβετ Δήμα Αντιπρόεδρος ΚΕΔΑΜ, ο Τρύφωνας Μποζιονέλος μέλος του ΝΠΔΔ, ο Παναγιώτης Σκούφης πρόεδρος της Δευτεροβάθμιας σχολικής επιτροπής, η Δέσποινα Δαμασκηνού πρόεδρος της πρωτοβάθμιας σχολικής επιτροπής, ο Ιωάννης Νότης δημοτικός σύμβουλος, η Σπυριδούλα Σπανού μέλος του ΝΠΔΔ, η υπεύθυνη των ΚΑΠΗ Ελένη Σιδέρη Σαρρή κ.α.

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ