Δευτέρα, 21 Ιανουαρίου 2019

Βραβεύσεις και κοπή πίτας στη γιορτή της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Πελοποννήσου

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 6:59:00 μ.μ. | |
Βραβεύσεις και κοπή πίτας στη γιορτή της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Πελοποννήσου
Επιμορφωτικό σεμινάριο για τις αναπτυξιακές ηλικίες, κοπή πίτας και βραβεύσεις αθλητών και αθλητριών, συλλόγων της Ένωσης Αθλητικών Σωματείων Περιφέρειας Πελοποννήσου, εμπεριείχε το πρόγραμμα της μεγάλης, στιβικής εκδήλωσης που έλαβε χώρα στο Πνευματικό Κέντρο της Τρίπολης, σήμερα το απόγευμα.
Στο σεμινάριο, μίλησε η Φρόσω Πατσού (αθλητική ψυχολόγος του ΣΕΓΑΣ, καθηγήτρια Πανεπιστημίου και πρώην πρωταθλήτρια στίβου με μεγάλες διακρίσεις σε Ελλάδα και εξωτερικό), ο Σπύρος Κέλης (μέλος δ.σ. ΣΕΓΑΣ, πρόεδρος επιτροπής επιμόρφωσης ΣΕΓΑΣ, ομότιμος καθηγητής ΑΠΘ), οΔημήτρης Μπερτζελέτος (διατροφολόγος, συνεργάτης της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Πελ/σου) και η Ανδριάνα Αληγέωργα (φυσικοθεραπεύτρια, συνεργάτης ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Πελ/σου).
Ενδιάμεσα, έγινε η κοπή της βασιλόπιτας της Ένωσης απ’ τον πρόεδρό της, Κωνσταντίνο Βινατσέλα.

Η κορυφαία στιγμή της εκδήλωσης, ήταν η ώρα των τιμητικών βραβεύσεων, για όλα εκείνα τα παιδιά των σωματείων της ΕΑΣ, που μπόρεσαν και έφεραν διακρίσεις και ρεκόρ στο έτος που έφυγε.
Η αίθουσα του αμφιθεάτρου, γέμισε απ’ τους ανθρώπους, που με τον έναν ή με τον άλλο τρόπο, δραστηριοποιούνται στον κλασικό αθλητισμό.

Την βραδιά, τίμησε με την παρουσία του, ο δήμαρχος της Τρίπολης, κ. Δ. Παυλής, ο Αντιπεριφερειάρχης Αθλητισμού, κ. Γ. Ρουμελιώτης, δημοτικοί σύμβουλοι, όπως επίσης και προπονητές στίβου.
Δεν μπορούσαν να λείπουν οι γονείς των παιδιών που τιμήθηκαν, οιπροπονητές τους, οι εκπρόσωποι των σωματείων, η διοίκηση της Ένωσηςτου συλλόγων της Πελοποννήσου.

Στην ζεστή και αθλητική αυτή βραδιά, παρευρέθηκε και η κ. Ξένια Αργειτάκη, απ’ την κεντρική διοίκηση του ΣΕΓΑΣ, η οποία και μίλησε για τις συνολικές, αγωνιστικές επιτυχίες του ΣΕΓΑΣ για το 2018, ενώ, γνωστοποίησε και τους στόχους της επόμενης σεζόν.
Στην γιορτή του ΣΕΓΑΣ, παρόντες ήταν και οι κ.κ. Γιάννης Μπόλας, Δημήτρης Πουλόπουλος και Παρασκευή Παπαχατουρίδου.

Η ΕΡΑ Τρίπολης, παρακολούθησε το σεμινάριο, την κοπή της πίτας και τις βραβεύσεις και σας παρουσιάζει το πλούσιο φωτογραφικό υλικό της βραδιάς.

φωτό: Στ. Ζορμπαλάς
Πηγή:ert.gr
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΜΕΡΑΚΛΙΔΙΚΟ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ