ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Κυριακή 27 Ιανουαρίου 2019

Γ. Γκιόλας: Παίζει με τους θεσμούς ο Δήμαρχος Άργους

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 12:26:00 μ.μ. | |
Γ. Γκιόλας: Παίζει με τους θεσμούς ο Δήμαρχος Άργους
"Έμπρακτη απαξίωση και περιφρόνηση επέδειξε ο κ. Καμπόσος προς τον βουλευτή ΣΥΡΙΖΑ Αργολίδας Γιάννη Γκιόλα.  Το προκλητικό περιστατικό του Σαββάτου 26/1, έλαβε μάλιστα χώρα σε χώρο του πολιτισμού, στο Άργος στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Συλλόγου.


Μετά τον χαιρετισμό των βουλευτών που παρέστησαν, του κ. Γκιόλα και του κ. Ανδριανού, ο δήμαρχος Άργους μετά τις καθιερωμένες ευχές δήλωσε στην Πρόεδρο του Συλλόγου ότι θα αποχωρήσει, διότι δεν μπορεί να παρευρίσκεται στον ίδιο χώρο, με εκείνον που πρόδωσε την Μακεδονία, δείχνοντάς με, με το δάχτυλο, ως ομαδάρχης. Κάλεσε δε και τρεις δημοτικούς συμβούλους που παρευρίσκοντο και όλοι μαζί, αποχώρησαν συντεταγμένα ως λόχος.
Δυστυχώς, δεν είναι η πρώτη φορά που ο Δήμαρχος εκφεύγει του θεσμικού του ρόλου, παριστάμενος μάλιστα σε εκδήλωση Πολιτιστικού φορέα, όχι ατομικά αλλά με την θεσμική του ιδιότητα.

Παρερμηνεύοντας και εκμεταλλευόμενος την θέση του, για να εκδηλώσει την πολιτική του εμπάθεια και να εκφέρει το γνωστό ακραίο, διχαστικό, μισαλλόδοξο και ακροδεξιό λόγο του.

Προσωπικά δεν θίγομαι από τον Δημήτρη Καμπόσο διότι «έξεστι τω προσώπω τούτω ασχημονείν, προκαλείν και δημαγωγείν». Δεν είναι όμως ανεκτό να χρησιμοποιεί την ιδιότητά του και να εκτρέπεται σε κηρύγματα και συμπεριφορές φανατισμού και μίσους, στοχοποιώντας μέλη του Ελληνικού Κοινοβουλίου.
Δεν είναι άλλωστε τυχαία, τουναντίον θρασύτατη, ευθέως υβριστική και προκλητική η χθεσινή του ανάρτηση στο προσωπικό του ιστολόγιο, των φωτογραφιών των (8) οκτώ βουλευτών, εκτός των 145 του ΣΥΡΙΖΑ, που επίσης υπερψήφισαν την κύρωση της Συνθήκης των Πρεσπών, με τον αποδιδόμενο χαρακτηρισμό «ΠΡΟΔΟΤΕΣ».

Πρέπει λοιπόν να γνωρίζει, ότι η εποχή του διχασμού, του μίσους και της στοχοποίησης των αντιφρονούντων από τους δήθεν πατριώτες, έχει περάσει ανεπιστρεπτί.

Τον παραδίδω στην κρίση των δημοκρατικών πολιτών του Άργους και όλων των Αργολιδέων, που γνωρίζουν να κρίνουν ή και να επικρίνουν επιλογές και αποφάσεις του Ελληνικού Κοινοβουλίου με νηφαλιότητα και σύνεση, μη ενστερνιζόμενοι τις διχαστικές κραυγές περί μειοδοσίας και προδοτών.
Υ.Γ. «Έξεστι Κλαζομενίοις ασχημονείν» Μετάφραση: «Από τέτοιας ποιότητας ανθρώπους, σαν τον κατήγορό μου, μόνο αυτή την συμπεριφορά μπορείς να περιμένεις, πρόκληση, ασέβεια στους θεσμούς και δημαγωγία». "

ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΚΙΟΛΑΣ
ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΣΥΡΙΖΑ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ.

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ