ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Παρασκευή 11 Ιανουαρίου 2019

Αργολίδα: Συναγερμός στη Νέα Κίο για αυτοκίνητο που έπεσε στο ποτάμι (βίντεο)

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 9:34:00 μ.μ. | |
Αργολίδα: Συναγερμός στη Νέα Κίο για αυτοκίνητο που έπεσε στο ποτάμι (βίντεο)
Συναγερμός στην Πυροσβεστικής του Άργους το βράδυ της Παρασκευής 11 Ιανουαρίου καθώς από τηλεφώνημα υπήρξε πληροφορία για πτώση αυτοκινήτου στο ποτάμι Πάνιτσα της Νέας Κίου στην Αργολίδα.
Αργολίδα: Συναγερμός στη Νέα Κίο για αυτοκίνητο που έπεσε στο ποτάμι (βίντεο)
Άμεσα στήθηκε επιχείρηση με οχήματα και άνδρες της Πυροσβεστικής για τον εντοπισμό του οχήματος, ενώ η πληροφορία έκανε λόγο πως εντός του αυτοκινήτου υπήρχε άνθρωπος.
Από την Πυροσβεστική έγινε επιχείρηση για να προσεγγίσουν το όχημα που βρέθηκε με αναμμένα τα φώτα στην κήτη του ποταμού Πάνιτσα.
Τελικά υστέρα από την επιχείρηση των πυροσβεστών με κατάλληλο εξοπλισμό και τον έλεγχο που διενήργησαν στο εσωτερικό του αυτοκινήτου δεν βρέθηκε κάποιο άτομο, ενώ οι ερευνες συνεχίζονται μήπως ο επιβάτης του οχήματος παρασύρθηκε από τα νερά του ποταμού.
Συμφωνα με τελευταίες πληροφορίες το όχημα ανήκει σε γιατρό από το Άστρος και γίνονται προσπάθειες για να επικοινωνήσουν οι υπηρεσίες με έστω και συγγενικά του πρόσωπα για διαπιστώσουν τι ακριβως έχει συμβεί και αν ο άνθρωπος έχει δώσει σημεία ζωής. Τελικά σύμφωνα με νεότερα στοιχεία ο ιδιοκτήτης του αυτοκινήτου εντοπίστηκε, στο Άργος και είναι καλά στην υγεία του.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ ο οδηγός του αυτοκινήτου μετά την πτώση του στο ποταμι εγκατελειψε το οχημα και κατευθύνθηκε στο Άργος όπου και εντοπίσθηκε από την αστυνομία έπειτα από επικοινωνία με την σύζυγό του.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ