ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Πέμπτη 17 Ιανουαρίου 2019

Σωματείο Ιδιωτικών Υπαλλήλων Αργολίδας: Να αποσυρθεί η τροπολογία των "απολύσεων" στην εκπαίδευση

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 8:34:00 π.μ. |
Σωματείο Ιδιωτικών Υπαλλήλων Αργολίδας: Να αποσυρθεί η τροπολογία των "απολύσεων" στην εκπαίδευση
To Σωματείο Ιδιωτικών Υπαλλήλων Αργολίδας στηρίζει τον αγώνα των εκπαιδευτικών που είναι στο προσκήνιο το τελευταίο διάστημα λόγω της συζήτησης στη Βουλή του νομοσχεδίου που περιλαμβάνει το σύστημα διορισμών – προσλήψεων των εκπαιδευτικών.
Το νομοσχέδιο αυτό θεσπίζει κριτήρια και ανοίγει το δρόμο της απόλυσης για χιλιάδες αναπληρωτές, υποβαθμίζοντας την προϋπηρεσία εκπαιδευτικών που όλα αυτά τα χρόνια γυρίζουν ανά την Ελλάδα για να καλύψουν τις μόνιμες ανάγκες των σχολείων και μετράει την αξία του πτυχίου ως ενός ακόμα προσόντος ανάμεσα σε άλλα χωρίς να είναι αυτό η μόνη προϋπόθεση για την εργασία τους. Είναι ψέμα τα όσα επικαλείται η κυβέρνηση περί «διορισμών». Αντίθετα αποκαλύπτεται ότι είναι ένα σχέδιο απολύσεων!

ΜΟΝΙΜΟΠΟΙΗΣΗ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΣΥΜΒΑΣΙΟΥΧΩΝ – ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΩΝ 
ΠΟΥ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ! 

Είναι δίκαιο το αίτημά τους για άμεση μονιμοποίηση όλων των συμβασιούχων – αναπληρωτών εκπαιδευτικών.

Χαιρετίζουμε τους Συλλόγους των εκπαιδευτικών από όλη τη χώρα, τους συλλόγους γονέων, τους φοιτητικούς συλλόγους, τους εργαζόμενους, που συμμετείχαν τη Δευτέρα στη μεγάλη απεργιακή συγκέντρωση στην Αθήνα κατά του ν/σ της κυβέρνησης για το νέο σύστημα προσλήψεων-διορισμών..

Καταδικάζουμε τη δολοφονική επίθεση των δυνάμεων καταστολής με χημικά και βολές «στα τυφλά» με χειροβομβίδες κρότου λάμψης ενάντια στους εκπαιδευτικούς, ενάντια στους δασκάλους των παιδιών μας, που διαδήλωναν στην απεργιακή συγκέντρωση.

Επιβεβαιώνεται η άποψη ότι η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ επιδιώκει να βγάλει μέχρι τέλους τη «βρώμικη δουλειά» για την οποία «επιλέχθηκε» και για αυτό χρησιμοποιεί κάθε μέσο ακόμα και την κυβερνητική βία και καταστολή!

Καταδικάζουμε την πολιτική αυτής της κυβέρνησης και όλων των κομμάτων που υπερασπίζονται την ελαστική εργασία, τη δουλειά χωρίς δικαιώματα, τις κατευθύνσεις της Ε.Ε. για πιο φθηνούς και ευέλικτους εργαζόμενους, σε όλους τους κλάδους εργασίας.

Καλούμε όλους τους εργαζόμενους να ενισχύσουν αυτόν τον αγώνα για τη μόρφωση των παιδιών μας, για το σχολείο που θα καλύπτει τις ανάγκες μας. Το ζήτημα της Παιδείας είναι ζήτημα όλου του λαού.

ΝΑ ΑΠΟΣΥΡΘΕΙ Η ΤΡΟΠΟΛΟΓΙΑ ΤΩΝ «ΑΠΟΛΥΣΕΩΝ» ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ! 

Το Διοικητικό Συμβούλιο
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ