ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Σάββατο 5 Ιανουαρίου 2019

Χιόνισε στην έρημο της Αριζόνα (βίντεο)

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 11:24:00 π.μ. |
Απίστευτο: Χιόνισε στην έρημο της Αριζόνα (βίντεο)
Οι έρημοι στις νοτιοδυτικές ΗΠΑ έχουν από μόνες τους μια σπάνια, αιθέρια ομορφιά οπότε ακόμη κι ένα λεπτό, στρώμα χιονιού είναι ικανό να απογειώσει την μαγευτική εικόνα τους.

 Οι κάτοικοι βρέθηκαν αυτήν την εβδομάδα μπροστά από ένα σχετικά ασυνήθιστο φαινόμενο, καθώς σημειώθηκε χιονόπτωση στην περιοχή από το Αλμπουκέρκη και την Τουσόν μέχρι το Γκραντ Κάνυον. 
 Την Πρωτοχρονιά η Έρημος Σονόρα και οι διάσημοι κάκτοι της καλύφθηκαν από ένα λεπτό στρώμα χιονιού, που έμοιαζε με πούδρα, ενώ κάτι παρόμοιο αντίκρισαν κι όσοι επισκέφτηκαν το Γκραντ Κάνυον, όπου οι κόκκινοι βράχοι είχαν επίσης πάνω τους χιόνι.

 Ο τόσο χειμερινός καιρός σε ένα μέρος της χώρας που είναι διάσημο για την ζέστη του προκλήθηκε από μια μάζα ψυχρού αέρα, με την Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία να χαρακτηρίζει τις συνθήκες «αρκετά ασυνήθιστες». 
 Στην πόλη της Τουσόν το χιόνι ξεπέρασε το 1 εκατοστό, ποσότητα που ισούται με το χιόνι, το οποίο έπεσε συνολικά σε Ουάσιγκτον, Βαλτιμόρη, Φιλαδέλφεια, Νέα Υόρκη και Βοστόνη μαζί από την 1η Δεκεμβρίου. Στο Αλμπουκέρκη το χιόνι έφτασε περίπου τους 5 πόντους την Πρωτοχρονιά, ενώ στην νοτιοδυτική Αριζόνα ξεπέρασε τους 17 πόντους την επόμενη ημέρα.

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ