ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Πέμπτη 24 Ιανουαρίου 2019

Με μεγάλη επιτυχία η ημερίδα του Δ.ΙΕΚ Άργους για την “Οργάνωση και διαχείριση έκτακτου περιστατικού στο πεδίο”

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 6:49:00 μ.μ. | |
Με μεγάλη επιτυχία η ημερίδα του Δ.ΙΕΚ Άργους για την “Οργάνωση και διαχείριση έκτακτου περιστατικού στο πεδίο”
 Με μεγάλη επιτυχία διεξήχθη τη Δευτέρα, 21/1/2019 η ενημερωτική ημερίδα του Δ.ΙΕΚ Άργους στην Αίθουσα Τέχνης και Πολιτισμού “Μέγας Αλέξανδρος” με κεντρικό ομιλητή τον κύριο Πικουλή, καθηγητή χειρουργικής του ΠΓΝ “Αττικόν“ και διευθυντή του Μεταπτυχιακού Προγράμματος της Ιατρικής Σχολής “Παγκόσμια Υγεία - Ιατρική των Καταστροφών” και της επιστημονικής συνεργάτιδας κυρίας Καραμαγκιώλη. Ο τίτλος της ομιλίας ήταν “Οργάνωση και διαχείριση έκτακτου περιστατικού στο πεδίο”.

Η ομιλία εντάσσεται στον κύκλο επιμορφωτικών δράσεων του Δ.ΙΕΚ για τους/τις σπουδαστές/στριες της ειδικότητας “Διασώστης - Πλήρωμα Ασθενοφόρου”. Την ομιλία παρακολούθησε το σύνολο των καταρτιζόμενων του Δ.ΙΕΚ και μέλη των τοπικών υπηρεσιών ασφαλείας (Πυροσβεστική Υπηρεσία) όπως επίσης και μέλη των εθελοντικών ομάδων (Ελληνική Ομάδα Διάσωσης, Σώμα Εθελοντών Σαμαρειτών Ναυπλίου). Σημαντική ήταν και η παρουσία καταρτιζομένων αντίστοιχης ειδικότητας από το Δ.ΙΕΚ Ναυπάκτου.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους εκπρόσωποι του Δήμου Άργους Μυκηνών και συγκεκριμένα η κυρία Μπόμπου, αντιδήμαρχος και υπεύθυνη Πολιτικής Προστασίας, ο κύριος Σκούφης, εκπρόσωπος της Δευτεροβάθμιας Σχολικής Επιτροπής, η κυρία Καχριμάνη, εκπρόσωπος της ΚΕΔΑΜ, ο κύριος Μποζιονέλος, δημοτικός σύμβουλος και η κυρία Σπανού, υπεύθυνη γραφείου Δημάρχου.

Το Δ.ΙΕΚ ευχαριστεί τον δήμαρχο Άργους Μυκηνών για την ενεργητική υποστήριξη αλλά και για τη μελλοντική συμμετοχή του στην άσκηση προσομοίωσης μαζικών καταστροφών στον λόφο της Ασπίδας με συμμετοχή όλων των αρμόδιων φορέων στις 2 Μαρτίου 2019.

Ο Διευθυντής του ΙΕΚ
Δελής Φίλιππος
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ