Τρίτη, 29 Ιανουαρίου 2019

Τεχνική "Τσίρκο" για εκγύμναση παιδιών με παιχνίδια ισορροπίας

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 9:44:00 π.μ. |
Τεχνικής "Τσίρκο" για εκγύμναση παιδιών με παιχνίδια ισορροπίας
Οι τεχνικές τσίρκο είναι ένας δημιουργικός τρόπος εκγύμνασης που προκαλεί το ενδιαφέρον των παιδιών, ενώ συγχρόνως αυξάνει τις αντιληπτικές τους ικανότητες.

Στο εργαστήρι τα παιδιά διασκεδάζουν μαθαίνοντας. Οι μικροί μας φίλοι θα καλλιεργήσουν τις σωματικές τους δεξιότητες, θα διασκεδάσουν και θα γυρίσουν σπίτι με χαμόγελα και αυτοπεποίθηση.
Ελάτε να γνωρίσετε το τσίρκο και αφήστε τα παιδιά να επιδοθούν σε παιχνίδια ισορροπίας, συντονισμού κινήσεων και βασικά ακροβατικά εδάφους , χρησιμοποιώντας τόσο το σώμα όσο και το μυαλό τους.

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΟΜΑΔΑΣ ΘΕΑΤΡΟΥ ΔΡΟΜΟΥ X-SALTIBAGOS

Η ομάδα θεάτρου δρόμου X-SALTIBAGOS είναι μια ομάδα καλλιτεχνών τσίρκο που από το 2002 δραστηριοποιούνται σε ολόκληρη την Ελλάδα με έδρα τους την Πάτρα.Ως ξυλοπόδαροι, κλόουν, ισορροπιστές, ακροβάτες, ζογκλέρ, μίμοι και χορευτές έχουν δώσει εκατοντάδες παραστάσεις, σε σχολεία, θέατρα και αμέτρητες πλατείες της Ελλάδας με την συνεργασία δήμων και ιδιωτικών φορέων. Οι καλλιτέχνες της ομάδας έχουν παρακολουθήσει μαθήματα σε σχολές τσίρκο και χορού στο εξωτερικό (Ισπανία, Γαλλία) και πολλά σεμινάρια σε Ελλάδα και εξωτερικό.

Facebook: https://www.facebook.com/XSaltibagos/

Αριθμός συμμετεχόντων: 15 παιδιά για κάθε γκρουπ

Ηλικίες 6-9 ετών 16:00-17:30
Ηλικίες 10-15 ετών 18:00-20:00


Κόστος συμμετοχής 12 ευρώ για μη μέλη
8 ευρώ για τα μέλη

Εξοπλισμός: Άνετα ρούχα
Διάρκεια: 2 ώρες για κάθε γκρουπ

Υποχρεωτική κράτηση θέσεων
Τηλ. επικοινωνίας 6941648181, 2751306740

Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΜΕΡΑΚΛΙΔΙΚΟ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ