ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τετάρτη 2 Ιανουαρίου 2019

Τελικά είναι "υπερήρωας" ο Κωστούρος κ. Αναγνωσταρά; (βίντεο)

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 1:59:00 μ.μ. |
Τελικά είναι "υπερήρωας" ο Κωστούρος κ. Αναγνωσταρά; (βίντεο)
 Ο Δημήτρης Κωστούρος έτρεχε από τότε.....από τότε δηλαδή που ο «τότε» Δήμαρχος Αναγνωσταράς είχε φύγει από το δήμο με φουσκωμένα τα μυαλά από τους κάποτε! κάποιους! «αδελφικούς» του δημοτικούς συμβούλους για την προαγωγή στη βουλευτική έδρα. 

Έτρεχε από τότε που ο «τότε» έστελνε τα μηχανήματα του δήμου να ανοίγουν δρόμους σε χωριά άλλων Δήμων για να γίνει βουλευτής. 

Από τότε λοιπόν ο Κωστούρος έτρεχε όλη μέρα με όλα τα θέματα του δήμου πάνω του , ακόμα και στο δημοτικό συμβούλιο όλες τις εισηγήσεις πάνω του .

 Είναι όμως αλήθεια ότι ούτε ο ίδιος ο Κωστούρος δεν ήξερε πόσο ο Αναγνωσταράς τον «πίστευε» και όχι μόνο...και αυτό γιατί στη συνέντευξη του τότε στην Σωτηρία Παπαδοπούλου, λέγοντας ότι δίνει βιωσιμότητα στους δήμους μέχρι το Πάσχα του 2012 τον έχρισε ουσιαστικά υπερήρωα. 

Ο Κωστούρος λοιπόν ως Δήμαρχος κρατώντας το Δήμο ζωντανό απέδειξε και διέψευσε περίτρανα τον Αναγνωσταρά ο οποίος ήταν κάθετος ότι ο Δήμος Ναυπλιέων είχε ζωή μέχρι το Πάσχα του 2012 (άρα παρέδωσε κάτι νεκρό) . 

Έργα μικρά και μεγάλα πραγματοποιεί και πολιτιστικά και τουριστικά ανεβάζει τον πήχη πολύ ψηλά και η καθημερινότητα των δημοτών βελτιώνεται και τα σχολεία εκσυχρονίζονται και κοινωνικές δομές προστασίας φτιάχνει και είναι αυτός που στηρίζει όλους τους συλλόγους ,θεσμούς, υπηρεσίες που το κράτος δεν χρηματοδοτεί και συνεχίζει πιο δυναμικά για όλα . 

Υπερήρωα από τότε προνόησε να τον πει ο Τάκης!!! Τον είχε εκτιμήσει και τον ήξερε. Και τώρα που οι εξελίξεις για τον Αναγνωσταρά του ανατρέπουν τα πάντα διασύροντάς τον μόνο ο Κωστούρος θα μείνει να δείχνει μια αξιοπρεπή πολιτική στάση απέναντί του.
Δείτε και ακούστε στο βίντεο τον κ Αναγνωσταρά το πως περιγράφει την κατάσταση στα οικονομικά του Δήμου από το 2012, όπου λίγο πολύ είναι έτοιμος να βάλει λουκέτο... 

Τα συμπεράσματα δικά σας!!!
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ