Δευτέρα, 28 Ιανουαρίου 2019

Συνδικάτο Γάλακτος Τροφίμων και Ποτών: Κάτω τα χέρια από τους εργαζόμενους στη "ΣΕΛΟΝΤΑ"

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 6:35:00 μ.μ. |
Συνδικάτο Γάλακτος Τροφίμων και Ποτών: Κάτω τα χέρια από τους εργαζόμενους στη "ΣΕΛΟΝΤΑ"
Οι επιχειρηματικοί όμιλοι έχουν αποθρασυνθεί από τα δεκάδες προνόμια που έχουν συσσωρεύσει τα τελευταία χρόνια από τις προηγούμενες κυβερνήσεις και από τη σημερινή κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, με αποτέλεσμα η εργοδοσία του ομίλου «ΣΕΛΟΝΤΑ ΑΕ», να βάζει ξεκάθαρα στο στόχαστρο την συνδικαλιστική δράση.

Μετά από την προκλητική απαίτηση της εργοδοσίας, στην προσκόμιση ποινικού μητρώου από τους εργαζόμενους, έρχεται να προστεθεί νέο κρούσμα εργοδοτικής τρομοκρατίας.

Με παράνομη και εκδικητική αλλαγή πόστου εργαζομένου, εκλεγμένου στο Δ.Σ του Συνδικάτου Γάλακτος-Τροφίμων-Ποτών Αργολίδας αλλά και με απειλές, η εργοδοσία στον όμιλο «ΣΕΛΟΝΤΑ», ξεκινά την επιχείρηση «σκούπα» προκειμένου να ξεμπερδεύει με τις συνδικαλιστικές ελευθερίες, τη συνδικαλιστική δράση και τα εργασιακά δικαιώματα.

Είναι ξεκάθαρο ότι η εργοδοσία στοχεύει στην τρομοκράτηση και τον εκβιασμό των εργαζομένων.

Οι προσπάθειες τρομοκρατίας και αποδυνάμωσης των εργαζομένων όμως, θα πέσουν στο κενό!

ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΗ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΗ ΔΡΑΣΗ 

ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ 

ΘΑ ΜΑΣ ΒΡΟΥΝ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΑ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΤΟΥΣ 


Δεν παραιτούμαστε από τα δικαιώματά μας!

Η καλύτερη απάντηση στην τρομοκρατία της εργοδοσίας είναι η ισχυροποίηση του Συνδικάτου μας!!

Το δικαίωμα μας να συμμετέχουμε στις οργανώσεις της εργατικής τάξης και να οργανώνουμε τη δράση μας δεν μας το παραχώρησε καμιά εργοδοσία. Το κατέκτησε η εργατική τάξη με θυσίες και αίμα. Έτσι κατέκτησαν οι πατεράδες μας και το 8ωρο, τις Συλλογικές Συμβάσεις, την Κοινωνική Ασφάλιση και όλα τα δικαιώματα που θέλουν να μας αφαιρέσουν σήμερα κυβέρνηση και εργοδότες.


Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΜΕΡΑΚΛΙΔΙΚΟ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ