ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Σάββατο 12 Ιανουαρίου 2019

Τάσος Χρόνης: Καταγγελία κατοίκων Αρχαίας Επιδαύρου - Οι δράσεις έχουν και αντιδράσεις!

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 1:23:00 μ.μ. |
Τάσος Χρόνης για καταγγελία κατοίκων Αρχαίας Επιδαύρου: Οι δράσεις έχουν και αντιδράσεις!
Εχθές το βράδυ στο δημοτικό συμβούλιο ήρθε αυτή η καταγγελία κατοίκων που αφορούσε τις υπερβολικές χρεώσεις στους λογαριασμούς της ύδρευσης. Ρώτησα , για άλλη μια φορά, τόσο τον πρόεδρο της ΔΕΥΑΕΠ όσο και τον δήμαρχο, αν έκαναν κάτι για να διορθωθεί συνολικά αυτή η κατάσταση. 

Η απάντηση τους ήταν ότι όποιος θέλει να κάνει αίτηση μόνος του στην επιχείρηση και θα εξεταστεί από την αρμόδια επιτροπή!

Κατηγορήθηκα και από τον δήμαρχο και από τον κ. Μακρή, ο οποίος με χαρακτήρισε αγράμματο ότι κρύβομαι πίσω από από την συγκεκριμένη αίτηση των δημοτών και από τις αντιδράσεις που έχουν δημιουργηθεί. 

Δεν έχουν μάθει μάλλον ότι οι πολίτες αντιδρούν μόνοι τους και δεν χρειάζονται υποκινητές! Κρίνουν εξ ιδίων πολλές φορές! Με κατηγόρησε ο δήμαρχος και προσπάθησε να με νουθετήσει γιατί δεν του αρέσει ο τρόπος που ασκώ κριτική. 

Η μαγκιά που έκαναν και η κουτοπονηριά για να εισπράξουν περισσότερα χρήματα από τους καταναλωτές φαίνεται τελικά ότι ήταν ενορχηστρωμένη και σε πλήρη συνεννόηση! Ευτυχώς έρχεται ο Μάης! Αλλά δυστυχώς μέχρι τότε πρέπει να διοικείτε, κάντε το σωστά!

Υ.Γ. κρύψτε λίγο τον εκνευρισμό σας! Δεν σας φταίμε εμείς για όλα όσα σας απασχολούν, και σας κάνουν να φωνάζετε συνεχώς χωρίς ουσία! Οι δράσεις έχουν και αντιδράσεις!

Τάσος Χρόνης
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ