Τρίτη, 8 Ιανουαρίου 2019

ΕΛΜΕ και ΣΕΠΕ Αργολίδας στο συλλαλητήριο της Δ.Ο.Ε. στην Αθήνα

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 8:55:00 π.μ. | |
ΕΛΜΕ και ΣΕΠΕ Αργολίδας στο συλλαλητήριο της Δ.Ο.Ε. στην Αθήνα
 Σύμφωνα με τα άρθρα του Καταστατικού του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Αργολίδας  από 12 -17 και τις σχετικές διατάξεις του Ν. 1264/82, σας καλούμε σε Έκτακτη Γενική Συνέλευση που θα γίνει στις 10-01-2019, ημέρα Πέμπτη και ώρα 18:00 στο 4ο Δημοτικό Σχολείο Ναυπλίου.

Θέμα ημερήσιας διάταξης: «Άμεση απόσυρση του σχεδίου νόμου που ανακοινώθηκε από το Υπουργείο Παιδείας για το σύστημα των διορισμών».Προτάσεις για περαιτέρω κλιμάκωση των κινητοποιήσεων»

Σε περίπτωση που δεν υπάρξει απαρτία θα συνεδριάσει αμέσως το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου και θα αποφασίσει σχετικά.

.Καλούμε όλους τους συναδέλφους, μόνιμους και αναπληρωτές, να πάρουν μαζικά μέρος στη Γενική Συνέλευση του Συλλόγου.

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου μας σε συνεργασία με την Ε.Λ.Μ.Ε. Αργολίδας θα μισθώσει λεωφορείο για τη μετακίνηση στην Αθήνα την Παρασκευή 11 Ιανουαρίου 2019 ημέρα της 24ωρης απεργίας της Δ.Ο.Ε. για τη συμμετοχή στο συλλαλητήριο στα Προπύλαια στις 1το μεσημέρι.

Όσοι συνάδελφοι επιθυμούν να μετακινηθούν με το λεωφορείο πρέπει να το δηλώσουν στην ηλεκτρονική διεύθυνση του Συλλόγου ή στο τηλέφωνο 6977678387 το αργότερο μέχρι την Πέμπτη 10-01-2019 και ώρα 13:00.

Η μετακίνηση θα πραγματοποιηθεί μόνο στην περίπτωση που θα συγκεντρωθεί ικανός αριθμός συμμετοχών.

Για το Δ.Σ.

        Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                          H Γ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΝΤΕΜΟΣ ΑΝΤΩΝΗΣ                                  ΚΡΑΜΠΟΚΟΥΚΗ ΔΩΡΑ

Φώτο ΑΠΕ ΜΠΕ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΜΕΡΑΚΛΙΔΙΚΟ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ