Πέμπτη, 31 Ιανουαρίου 2019

Η Δήμητρα Κορίλη υποψήφια με τον συνδυασμό "Ναύπλιο Επόμενη Μέρα" του Δ. Κωστούρου

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 5:52:00 μ.μ. |
Η Δήμητρα Κορίλη υποψήφια με τον συνδυασμό "Ναύπλιο Επόμενη Μέρα" του Δ. Κωστούρου
Θα ήθελα με χαρά να σας γνωστοποιήσω την απόφαση μου να είμαι υποψήφια Δημοτική σύμβουλος ,ύστερα από την τιμητική πρόταση του Δημάρχου μας Κου Δημητρίου Κωστούρου τον οποίο τιμώ & εμπιστεύομαι .

Ο κ. Κωστούρος ειναι άνθρωπος της πράξης με ήθος & αξιοπρέπεια . Το έργο του στο Δήμο μας είναι αδιαμφισβήτητο & γνωρίζει άριστα τα θέματα του τόπου μας.

Η αρχική μου σκέψη για την συμμετοχή μου στον συνδυασμό « Ναύπλιο Επόμενη Μέρα» ενισχύθηκε από την παρότρυνση πολλών συνδημοτών μου να θέσω τις οποίες δυνάμεις μου στην διάθεση τους . Η σκέψη έγινε προσωπική επιλογή , έγινε απόφαση . Μια απόφαση για ουσιαστική συνεργασία με αξιόλογους ανθρώπους δημιουργώντας την δυναμική εκείνη ώστε η αναβάθμιση του Δήμου να ειναι ‘’ αναπόφευκτη ‘’. 

Είμαι παντρεμένη με τον Παναγιώτη Κολιγλιάτη και μητέρα ενός παιδιού του Χρήστου . Η κοινωνική μου διαδρομή ως πρόεδρος πέντε χρόνια στον πολιτιστικό σύλλογο Μιδέας «Η ΑΛΚΜΗΝΗ», καθώς και η δραστηριοποίηση μου ως ταμίας στον σύλλογο γονέων & κηδεμόνων του Αγγελοπούλειου Δημοτικού σχολείου Ανυφίου, γνωστή στους συνδημότες μου, αποτελεί προσωπική παρακαταθήκη & ταυτόχρονα εφόδιο για δουλειά, γνώση & εύρεση τρόπων αντιμετώπισης των προβλημάτων του τόπου μας , καθώς και σίγουρη εξέλιξη και ανάπτυξη του .

Πλαισιώνοντας έτσι τον αρχικό πυρήνα του συνδυασμού «ΝΑΥΠΛΙΟ ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ» θα συνεργαστώ , θα δουλέψω με όρεξη & διάθεση προσφοράς , στηρίζοντας έμπρακτα τον κ. Δημήτριο Κωστούρο.

Αγαπώ τον τόπο μου & υπόσχομαι να προσφέρω ότι καλύτερο μπορώ για την βελτίωση της καθημερινότητας όλων μας. Πιστεύω ότι μπορούμε να έχουμε ένα καλύτερο μέλλον τόσο για εμάς , όσο και για τα παιδιά μας.

Η ψήφος σας ειναι τιμή για εμένα .

Με εκτίμηση
Δήμητρα Κορίλη
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΜΕΡΑΚΛΙΔΙΚΟ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ