ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τρίτη 29 Ιανουαρίου 2019

Κοπή Πρωτοχρονιάτικης Πίτας από το Σύλλογο Οδύσσεια

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 7:16:00 μ.μ. | |
Κοπή Πρωτοχρονιάτικης Πίτας από το Σύλλογο Οδύσσεια
Σε μια κατάμεστη αίθουσα του ο Σύλλογος ΑμεΑ Αργολίδας "Οδύσσεια"την Κυριακή 27.01.2019 έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα του. 
Η κα Μαρία Σταματοπούλου νοσηλεύτρια- εκπαιδεύτρια του τοπικού περιφερειακού τμήματος Άργους-Τριπολης του Ε.Ε.Σ.
Μας τίμησε με την παρουσία της και ανέπτυξε το θέμα Βασικές Αρχές των πρώτων βοηθειών.
Στην εκδήλωση έδωσαν το παρόν οι αιδεσιμοτατοι πατήρ Βασίλειος Δέδες, και πατήρ Γεώργιος Σκούμπης ,ο αντιπεριφερειάρχης κος Τάσος ΧειβιδόΠουλος, η περιφερειακή σύμβουλος Ελένη Παναγιωτοπούλου, ο Δήμαρχος Άργους Μυκηνών κος Δημήτρης Καμπόσος, ο αντιδήμαρχος κος Δημήτρης Κρίγγος, ο πρόεδρος της ΚΕΔΑΜ κος Πέτρος Διολίτσης , οι πρόεδροι σχολικών επιτροπών πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης κα Ντέπυ Δαμασκηνού και κος Παναγιώτης Σκούφης , οι δημοτικοί σύμβουλοι κύριοι Νίκος Δελής , Νίκος Γκαβούνος , Βαγγέλης Τζαβέλας ,Αχιλλέας Μπαντανάς, η πολιτευτής Αργολίδος κα Σόνια Τάνταρου - Κρίγγου, ενώ ο βοτλευτής Αργολίδας Γιάννης Μανιάτης έστειλε χαιρετισμό.Συμμετείχαν ακόμη μέλη συλλόγων και φορέων και πλήθος κόσμου. 
Η τυχερή που κέρδισε το φλουρί ήταν η κα Ελένη Μανού. Ευχαριστούμε θερμά τον Πέτρο Μαυρόγιαννη για την πίτα, το φούρνο Στεφανόπουλο για το ψήσιμο,την Τζωρτζιάννα Τζαμπάση για την προσφορά των κατεψυγμένων σφολιατοειδών αλλά κυρίως όλους όσους κατέκλυσαν την αίθουσα δίνοντας αέρα στα πανιά μας για να φτάσουμε γρηγορότερα στην Ιθάκη μας. ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ!

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ