ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Παρασκευή 18 Ιανουαρίου 2019

Αποχώρηση του Β. Χριστόπουλου από τον συνδυασμό "Ναύπλιο - Επόμενη Μέρα"

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 12:04:00 μ.μ. |
Αποχώρηση του Β. Χριστόπουλου από τον συνδυασμό "Ναύπλιο - Επόμενη Μέρα"
 Οι συνεχείς πιέσεις των συγχωριανών μου ,μου επιβάλλουν να αποχωρίσω από το συνδυασμό Ναύπλιο Επόμενη ημέρα ,του νυν Δημάρχου κ. Δημητρίου Κωστούρου .

Εάν οι πιέσεις δεν είχαν υπόβαθρο δεν υπήρχε πρόβλημα, στην προκειμένη ωστόσο έχουν μεγάλο. Η επόμενη ημέρα για το χωριό μας ήταν πως στη πενταετία δεν πλύθηκε ένας κάδος που είναι θέμα στοιχειώδους υγιεινής ,έχουμε λάμπες τρεις μήνες καμένες ,καλώδια εκτεθειμένα στα πεζοδρόμια και στην παραλία της Ασίνης οκτώ και δέκα μήνες ,στον πρώην δημοτικό σχολείο της Ασίνης όπου φυλάσσεται και μέρος αρχείου του δήμου ,η σκεπή τρέχει σε σαράντα σημεία, το κοινοτικό γραφείο δωρεά του αείμνηστου Δημητρίου Μανουσάκη είναι σε πλήρη εγκατάλειψη ,τα παράθυρα κρέμονται ,το μπαλκόνι ομοίως . Οι αγροτικοί δρόμοι είναι προσπελάσιμοι μόνο από μπουλντόζα ,αγρότες δεν μπορούν να πάνε στα κτήμα τους.

Στο ρέμα που βρίσκεται εντός του χωριού και πλησίον της παιδικής χαράς βρωμά από τα λιμνάζοντα νερά. Κάτοικοι όπως ο Παναγιώτης Δεληγιάννης του Δημητρίου που έχει και εγγονή 1 έτους καθαρίζει μόνος του το ρέμα κάθε λίγο. Το ίδιο και ο Αδριανός Χελιώτης του Γεωργίου.

Ο δήμος Ναυπλιέων είναι ο δήμος της Βεγγέρας και των χοροεσπερίδων και όχι ο δήμος που ιεραρχικά επιλύει τα προβλήματα του δήμου του.

Ο ιερός Ναός του Αγίου Δημητρίου με την πρώτη βροχή πλημμυρίζει ,παρά τα όσα έγραφα έχουμε στείλει ως τοπικό συμβούλιο , τίποτα δεν έχει γίνει.

Στον ίδιο μαρασμό βρίσκεται και ο οικισμός του Τσέλου που και εκεί είμαι πρόεδρος .

Έτσι λοιπόν βλέπουμε σκούπα και μερική καθαριότητα παραμονές Αγίου Δημητρίου ,Αγίας Παρασκευής και Παναγίας . Και του δημοτικούς άρχοντες να φωτογραφίζονται στον εσπερινό και του χρόνου πάλι....

Για τους ανωτέρω λόγους αποχωρώ από το συνδυασμό του Δημητρίου Κωστούρου ,γιατί βαρέθηκα να βρίζομαι και δικαίως από τους συντοπίτες μου.

Η παρούσα επιστολή αποτελεί το ελάχιστο δείγμα ενημέρωσης προς τους συντοπίτες μου και ευχαριστίες που με στήριξαν παρά το ότι δεν έγιναν σπουδαία έργα στο χωριό μου.

Εκ βαθέων καρδιάς Βασίλειος Γ. Χριστόπουλος πρόεδρος της Ασίνης
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ