ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τετάρτη 30 Ιανουαρίου 2019

Ο Δάσκαλος και οι δυο μοναδικοί μαθητές του σχολείου γιόρτασαν τους Τρεις Ιεράρχες στους Αρκιούς

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 7:12:00 μ.μ. |
Ο Δάσκαλος και οι δυο μοναδικοί μαθητές του σχολείου γιόρτασαν τους Τρεις Ιεράρχες στους Αρκιούς
Ένας γενναίος δάσκαλος και οι δυο μοναδικοί και ατρόμητοι μαθητές του γιόρτασαν στο νησάκι Αρκιοί την γιορτή των Τριών Ιεραρχών!

Ο δάσκαλος είπε χαρακτηριστικά: ''Στο νησί μπορεί να μην υπάρχει ιερέας, αλλά εμείς δεν θα μπορούσαμε να μην τιμήσουμε τους Προστάτες της Παιδείας και των Γραμμάτων!Ευχαριστούμε τους λιγοστούς κατοίκους του νησιού που ήρθαν και παρακολούθησαν τη γιορτή του σχολείου μας για τους Τρεις Ιεράρχες!''

Οι Αρκοί είναι το μεγαλύτερο από μια συστάδα μικρών νησιών και βραχονησίδων που βρίσκονται στη βόρεια πλευρά των Δωδεκανήσων. Οι Αρκιοί (αρχαία Αρκίτις) είναι ένα βραχώδες νησί με λίγο νερό στο έδαφός του και σχετικά λίγη βλάστηση. Το νησί είναι μικροσκοπικό, τα σπίτια ελάχιστα.

Τον χειμώνα ζουν μόνιμα στο νησί γύρω στα 40 με 45 άτομα.

Βρίσκεται Βορειοανατολικά της Πάτμου και πολύ κοντά στο βόρειο άκρο των Λειψών. Έχει έκταση 6 69 τ.χμ. και πληθυσμό 54 κατοίκους και υπάγεται διοικητικά στο Δήμο Πάτμου. Περιβάλλεται από μικρές βραχονησίδες που αποτελούν και το σύμπλεγμα των Αρκιών (Μαράθι Σμηνερονήσι Τσούκα Τσουκάκι Αβάπτιστος Μακρονήσι Ψαθονήσι Καλόβολος και Νησάκι).

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ