ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Κυριακή 13 Ιανουαρίου 2019

Γιάννης Γεωργόπουλος: Άρχισαν τα... όργανα!!!

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 9:08:00 μ.μ. |
Γιάννης Γεωργόπουλος: Άρχισαν τα... όργανα!!!
Απερχόμενε δήμαρχε Ερμιονίδας, Δημήτρη Σφυρή,
με λύπη μου διαπίστωσα ότι η πολιτική κατρακύλα σου και ο προεκλογικός πανικός, στον οποίο έχεις περιέλθει σε οδηγούν σε λάθη, αστοχίες και ψευδείς διαδόσεις χωρίς καμία αναστολή, μεταξύ άλλων και προς το πρόσωπό μου. 

Χτες λοιπόν μου μετέφεραν, ότι στο προσωπικό σου προφίλ στην ιστοσελίδα facebook, σε ανάρτησή σου την 12 Ιανουαρίου 2019 και ώρα 12.06, με τίτλο «ΑΠΟΧΕΤΕΥΤΙΚΟ ΚΡΑΝΙΔΙΟΥ - ΠΟΡΤΟ ΧΕΛΙΟΥ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΖΕΤΑΙ Ο ΑΓΩΓΟΣ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ ΛΥΜΑΤΩΝ ΑΠΟ ΠΟΡΤΟ ΧΕΛΙ ΠΡΟΣ ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ ΚΡΑΝΙΔΙΟΥ», απαντώντας σε ερώτηση συμπολίτη μας, αναγράφεις επί λέξη ψευδώς για το πρόσωπό μου τα εξής : «…και ο Γεωργόπουλος έκανε καταγγελία για να σταματήσει τη δημιουργία μονάδας υποδοχής βοθρολυμάτων και κλήθηκα να απολογηθώ στον ανακριτή. Όπου υπάρχει έργο γίνεται πόλεμος».
Επειδή όπως γνωρίζεις πολύ καλά, τα ψέματα δεν μου άρεσαν και δεν μου αρέσουν και επειδή με κατηγορείς δημόσια ψευδώς για κάτι που δεν έχω κάνει, διαστρεβλώνοντας κατά τη συνήθη τακτική σου τα πράγματα, σε προκαλώ δημόσια, μέσα στην επόμενη εβδομάδα, να δημοσιεύσεις το αντίγραφο της ενυπόγραφης από εμένα καταγγελίας που ισχυρίζεσαι ότι έκανα για να σταματήσω τη δημιουργία μονάδας υποδοχής βοθρολυμάτων. 

Και επειδή, οι ψεύτες πάσης φύσεως θα ξεσκεπάζονται με ντοκουμέντα από τη Δυνατή Ερμιονίδα, σου παραθέτω εδώ τη μόνη ενέργεια που κάναμε για το συγκεκριμένο ζήτημα, δηλαδή το από 24 Αυγούστου 2018 δελτίο τύπου της Δυνατής Ερμιονίδας.

Καμία λοιπόν καταγγελία ή αναφορά στον εισαγγελέα δεν έγινε από εμένα για το συγκεκριμένο θέμα. 

Επίσης να σου θυμίσω, ότι ο εισαγγελέας δεν σταματάει κανένα νόμιμο έργο όσες καταγγελίες και αν γίνουν. Κανένα έργο δηλαδή που γίνεται με διαφάνεια και νόμιμες διαδικασίες δεν σταματάει. Μόνο τα παράνομα έργα σταματούν μετά από καταγγελίες. Ακόμα όμως δεν έχεις απαντήσει σε κανένα από το ερωτήματα που έχουμε θέσει στο τότε δελτίο τύπου. 

Τέλος θα τονίσω για άλλη μια φορά, ότι η Δυνατή Ερμιονίδα, επί 4 χρόνια έκανε γόνιμη αντιπολίτευση, ψηφίζοντας στα δημοτικά συμβούλια υπέρ όλων των έργων τα οποία έγιναν με νομιμότητα και διαφάνεια και για το καλό του τόπου και με σεβασμό στα χρήματα και την ποιότητα ζωής των συμπολιτών μας, υποστηρίζοντας τη δημοτική αρχή σε κάθε τέτοια ενέργεια.

Αντιπολίτευση την οποία ελπίζω να κάνεις και εσύ με ανάλογη μορφή, απερχόμενε δήμαρχε Ερμιονίδας, από το Σεπτέμβριο του 2019 και μετά. 

Ας πάμε τώρα και στα όργανα γυμναστικής εξωτερικού χώρου που τοποθέτησες στο Πόρτο Χέλι. Με ποια κριτήρια επέλεξες αυτή την περίοδο για να τα τοποθετήσεις; Ήταν μεγαλύτερη ανάγκη αυτό από την βελτίωση του οδικού δικτύου το οποίο βρίσκεται σε αθλία κατάσταση; 
Αναζητώντας στην διαύγεια στοιχεία για το έργο αυτό δεν υπάρχει κάποια σχετική απόφαση γι’ αυτό ρωτάμε και οφείλεις με επίσημη ανακοίνωσή σου να ενημερώσεις τους δημότες που απορούν και μας ρωτούν….
1) Υπάρχει έγκριση καταλληλότητας;
2) Πόσο κόστισαν;
3) Τηρήθηκαν οι νόμιμες διαδικασίες;
Δυστυχώς για σένα, τα βεγγαλικά και τα ψέματα τελείωσαν.

Γιάννης Γεωργόπουλος


Επικεφαλής μείζονος αντιπολίτευσης
Υποψήφιος Δήμαρχος Ερμιονίδας
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ