ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τρίτη 8 Ιανουαρίου 2019

Η "Τηλέμαχος" έφερε χιόνια στην Αττική

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 8:35:00 π.μ. | |
Η Τηλέμαχος έφερε χιόνια στην Αττική
Συνεχίζεται η κακοκαιρία στη χώρα μας και η επέλαση της κακοκαιρίας «Τηλέμαχος» έφερε τα χιόνια σε πολλές περιοχές της Αττικής κυρίως στα βόρεια προάστια. Από την τροχαία έχουν ληφθεί μέτρα για την πρόληψη ατυχημάτων και την ασφαλή κίνησή των οχημάτων με την διακοπή της κυκλοφορίας σε περιφερειακούς δρόμους, την απαγόρευση της κυκλοφορίας των φορτηγών άνω των 3,5 τόνων στην νέα εθνική οδό Αθηνών - Λαμίας ενώ γίνονται συστάσεις για χρησιμοποίηση αντιολισθητικών αλυσίδων.


Από τους 66 δήμους της Περιφέρειας Αττικής, οι 46 έχουν πλέον αποφασίσει να μη λειτουργήσουν σήμερα τα σχολεία. Κλειστά τα σχολεία την Τρίτη σε 46 από τους 66 δήμους της Περιφέρειας Αττικής

Συγκεκριμένα, στον Κεντρικό Τομέα κλειστά θα παραμείνουν τα σχολεία στους δήμους Ηλιούπολης, Γαλατσίου, Νέας Φιλαδέλφειας-Χαλκηδόνας, Βύρωνα, Καισαριανής, Ζωγράφου, Δάφνης-Υμηττού.

Στο Βόρειο Τομέα, κλειστά θα παραμείνουν τα σχολεία στους δήμους Κηφισιάς, Παπάγου-Χολαργού, Βριλησσίων, Αγίας Παρασκευής, Ηρακλείου, Νέας Ιωνίας, Φιλοθέης-Ψυχικού, Χαλανδρίου, Αμαρουσίου, Πεντέλης, Λυκόβρυσης-Πεύκης, Μεταμόρφωσης.
Στο Νότιο Τομέα κλειστά θα παραμείνουν τα σχολεία στους δήμους Αλίμου, Ελληνικού-Αργυρούπολης, Αγίου Δημητρίου, Μοσχάτου-Ταύρου, Νέας Σμύρνης.

Στο Δυτικό Τομέα κλειστά θα παραμείνουν τα σχολεία στους δήμους Αγίων Αναργύρων-Καματερού, Πετρούπολης, Χαϊδαρίου.
Στην Ανατολική Αττική, κλειστά θα είναι τα σχολεία στους δήμους Αχαρνών, Λαυρεωτικής, Μαραθώνα, Παιανίας, Σπάτων-Αρτέμιδος, Ωρωπού, Διονύσου, Σαρωνικού, Κρωπίας, Παλλήνης, Μαρκοπούλου-Μεσογαίας, Ραφήνας-Πικερμίου.
Στη Δυτική Αττική, κλειστά θα παραμείνουν τα σχολεία στους δήμους Μεγαρέων, Ελευσίνας, Μάνδρας-Ειδυλλίας, Φυλής, Ασπροπύργου.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ