ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Κυριακή 6 Ιανουαρίου 2019

Μια έφηβη ομογενής με ρίζες και από το Ναύπλιο έπιασε τον σταυρό στην Νότια Αυστραλία!!!

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 6:35:00 μ.μ. |
Μια έφηβη ομογενής με ρίζες και από το Ναύπλιο έπιασε τον σταυρό στην Αυστραλία
17χρονη Βικτώρια Πανέρας με ρίζες και από το Ναύπλιο βούτηξε στα παγωμένα νερά της παραλίας του Glenelg στην Νότια Αυστραλία και έπιασε το σταυρό κάνοντας όλους ομογενείς υπερήφανους για το κατόρθωμα της.

Η 17χρονη Βικτώρια Πανέρας ήταν σημερα η γενναία νεαρή που βούτηξε στα παγωμένα νερά της παραλίας του Glenelg στην Νότια Αυστραλία και έπιασε το σταυρό κάνοντας όλους τους ομογενείς υπερήφανους για το κατόρθωμα της.

«Είμαι πολυ χαρούμενη και περήφανη πρώτον γιατί μου επέτρεψαν να λάβω μέρος και να προσπαθησω και που τελικα τα κατάφερα», είπε στο Νέο Κόσμο η νεαρή ομογενης που ήταν η μοναδική κοπέλα που έπεσε στο νερό μαζί με περίπου 40 παλικάρια.

«Μεγαλώνουμε τρεις κόρες και για εμας ειναι σημαντικο να έχουν και τα κορίτσια την ευκαιρια όχι μόνο να συμμετέχουν αλλά και να ενθαρρύνονται και να ανταμείβονται απο τον Ελληνισμό και τηβ παροικία», δήλωσαν στο Νέο Κόσμο οι γονεις της ομογενείς Μάρκος και Μαρία Πανέρα απο την Μυτιλήνη, την Σπάρτη, το Ναύπλιο και τηβ Λεμεσό.

“Ο θεός να δώσει σε όλους μας φώτιση να βαδίσουμε ειρηνικά και αγαπημένοι στο 2019» ειπε ο βοηθός επισκόπου Δορυλαίου Νίκανδρος παρουσία του πολιτειακού πρωθυπουργού Στήβεν Μάρσαλ και του Κυβερνήτη ΝΑ Hieu Van Le.

Στον αγιασμό των υδάτων παραβρέθηκαν και ο νέος Γενικός Πρόξενος της Ελλάδας στη ΝΑ κ. Γεώργιος Ψιάχας καθως και οι ομογενείς γερουσιαστές Ειρήνη Πνευματικού και Κωνσταντίνα Μπονάρου.

Πηγή: neoskosmos.com
Instagram
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ