ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Σάββατο 26 Ιανουαρίου 2019

Σύντομες ειδήσεις από την Πελοπόννησο

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 9:50:00 π.μ. |
Σύντομες ειδήσεις από την Πελοπόννησο
Παρουσία του Υπουργού ψηφιακής πολιτικής τηλεπικοινωνιών και ενημέρωσης κ. Νίκου Παπά, η Ν.Ε του ΣΥΡΙΖΑ Αρκαδίας θα κόψει αύριο στις 8:30 το βράδυ την πρωτοχρονιάτικη πίτα της. Η εκδήλωση θα γίνει στο πνευματικό κέντρο της κοινότητας Μάκρης του Δήμου Τρίπολης.

-Με την ευκαιρία της συμπλήρωσης 176 χρόνων από το θάνατο του Ελευθερωτή του Γένους Θεόδωρου Κολοκοτρώνη η Ι.Μ. Μαντινείας και Κυνουρίας θα τελέσει μνημόσυνο υπέρ μακαρίας μνήμης και αιωνίου αναπαύσεως της ψυχής του Ελευθερωτού του Γένους μας , την Κυριακή 3 Φεβρουαρίου στον Ι. Ναό Αγίου Βασιλείου της Τρίπολης.

-Περιφερειακή σύσκεψη συνταξιούχων όλων των ταμείων των νομών Αρκαδίας , Μεσσηνίας και Λακωνίας θα γίνει στη Σπάρτη την Τετάρτη 30 Ιανουαρίου για να συζητήσουν τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν.

-Ο Δήμος Κορινθίων οργανώνει την καθιερωμένη εκδήλωση βράβευσης εθελοντών και φορέων , με σημαντική συνεισφορά στην προσπάθεια για την πυρασφάλεια και την προστασία του φυσικού περιβάλλοντος, που θα γίνει την Παρασκευή 1 Φεβρουαρίου στις 20:30 το βράδυ στο Σοφικό Κορινθίας.

-Το Δημοτικό σχολείο Τροπαίων , έλαβε το πρώτο βραβείο σε Πανελλήνιο μαθητικό διαγωνισμό για τον εορτασμό της ημέρας Ασφαλούς Διαδικτύου 2019 , που οργάνωσε το κέντρο Ασφαλούς Διαδικτύου υπό την αιγίδα του Υπουργείου Παιδείας.. Είχαν κατατεθεί 350 πρωτότυπες και εύστοχες δημιουργίες μαθητών όλων των βαθμίδων. Στις 5 Φεβρουαρίου σε ειδική τελετή που θα γίνει στο Υπουργείο παιδείας , οι μαθητές και οι εκπαιδευτικοί τους θα παραλάβουν το βραβείο τους.

-Την Τρίτη 29 Ιανουαρίου στις 20:00 το βράδυ θα συνεδριάσει το Δ.Σ της Τρίπολης . Η συνεδρίαση θα γίνει στο Πνευματικό Κέντρο.

-Νέα καταξίωση και παγκόσμια αναγνώριση για τα Ελληνικά Πανεπιστήμια και για την ποιότητα της Ελληνικής και Πανεπιστημιακής Εκπαίδευσης. Στα 100 καλύτερα Πανεπιστήμια Παγκοσμίως το Πανεπιστήμιο Αθηνών καταλαμβάνει την 26η θέση και την 83η το ΕΜΠ.

-Συνεδριάζει εκτάκτως στις 15:00 το μεσημέρι το Δ.Σ Μεγαλόπολης για την έγκριση προγραμματικών συμβάσεων.

-Συνέντευξη τύπου θα παραχωρήσει την Τρίτη στις 12:00 το μεσημέρι σε κεντρικό ξενοδοχείο της Τρίπολης ο ΓΓ του Υπουργείου Υποδομών και Δικτύων κ Γιώργος Δέδες.

-Με 20 θέματα στην ημερήσια διάταξη συνεδριάζει την Τρίτη στις 17:30 το απόγευμα το Δ.Σ Μονεμβασιάς.

– Η ΛΑΕ ανακοινώνει ότι αναβάλλεται η εκδήλωση που είχε προγραμματιστεί να γίνει τη ερχόμενη Τρίτη στο Εργατικό Κέντρο της Τρίπολης λόγω του θανάτου της συζύγου του ομιλητή της εκδήλωσης Γιώργου Ρωμανιά
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ