ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τρίτη 22 Ιανουαρίου 2019

Η Βασιλική Τσαγκαρέλη υποψηφία με τον συνδυασμό του Δ. Κωστούρου "Ναύπλιο. Επόμενη Μέρα"

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 9:19:00 μ.μ. | |
Η Βασιλική Τσαγκαρέλη υποψηφία με τον συνδυασμό του Δ. Κωστούρου "Ναύπλιο. Επόμενη Μέρα"
Ως κάτοικος Ναυπλίου και εκπαιδευτικός συμμετέχω ενεργά εδώ και πολλά χρόνια σε διάφορους σχολικούς, πολιτιστικούς και συνδικαλιστικούς συλλόγους. Μέσα από τη συνεργασία και την εθελοντική προσφορά που αναπτύσσω, θέλω να συμβάλλω αποτελεσματικά και στην ευημερία των συμπολιτών μου.

Αυτή η δραστηριοποίηση και η ενασχόλησή μου με ζητήματα που αφορούν και επηρεάζουν την καθημερινότητά μας, με οδήγησε στην απόφαση να είμαι υποψήφια δημοτική σύμβουλος στο πλευρό του Δημάρχου Ναυπλιέων Δημήτρη Κωστούρου. Με αυτό τον τρόπο, θα μου δοθεί η ευκαιρία να κάνω ό,τι περισσότερο και καλύτερο μπορώ για τη βελτίωση της ποιότητας της ζωής των συμπολιτών μου, της εκπαιδευτικής κοινότητας, αλλά και για την ανάπτυξη και την προβολή αυτού του όμορφου και ιστορικού τόπου.

Επέλεξα την παράταξη της "ΕΠΟΜΕΝΗΣ ΜΕΡΑΣ", διότι στον Δημήτρη Κωστούρο διέκρινα όχι μόνο τη θέληση και την ικανότητα, αλλά τη γνώση, τη μεθοδικότητα και την εμπειρία για να καταστήσει το Δήμο Ναυπλιέων τον κατάλληλο τόπο να ζει κάποιος, να δραστηριοποιείται και να δημιουργεί.

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ