ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Κυριακή 6 Ιανουαρίου 2019

Πλήθος κόσμου στην τελετή του Αγιασμού των υδάτων στο Ναύπλιο (βίντεο)

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 12:20:00 μ.μ. |
Πλήθος κόσμου στην τελετή του Αγιασμού των υδάτων στο Ναύπλιο (βίντεο)
Στο Ναύπλιο την πρώτη πρωτεύουσα της Ελλάδος τελέσθηκε με κάθε λαμπρότητα η εορτή των Θεοφανίων στο λιμάνι της πόλης, Κυριακή 6 Ιανουαρίου 2019.

 Προηγήθηκε θεία λειτουργία έγινε και ο μεγάλος αγιασμός στον Μητροπολιτικό Ναό του Άγιου Γεωργίου Ναυπλίου χοροστατούντος του Μητροπολίτη Αργολίδος Νεκταρίου παρόντων των στρατιωτικών και πολιτικών αρχών του τόπου.
Ακολούθησε η κατάδυση του Τιμίου Σταυρού στο λιμάνι της πόλης, ενώ αρκετοί ήταν αυτοί που έπεσαν για να πιάσουν τον Σταυρό. Την τελετή της κατάδυσης του Σταυρού τέλεσε ο Μητροπολίτης Αργολίδος Νεκτάριος.
Την ακολουθία των Θεοφανίων παρακολούθησαν οι βουλευτές Αργολίδος Γιάννης Ανδριανός , Γιάννης Γκιόλας και Γιάνης Μανιάτης,ο Αντιπεριφερειάρχης Αργολίδος Αναστάσιος Χειβιδόπουλος,  ο Δήμαρχος Ναυπλιέων Δημήτρης Κωστούρος, ο Αντιπεριφερειάρχης Πελοποννήσου Βασίλης Σιδέρης, ο υποψηφιος Βουλευτής Αργολίδας Ανδρεας Πουλάς,η ανεξάρτητη Περιφεριακή Σύμβουλος Ελένη Παναγιωτοπουλου, ο Περιφερειακός Σύμβουλος Γιώργος Γαβρήλος, οι υποψήφιοι Περιφερειακοί Σύμβουλοι Γιάννης Μαλτέζος και Χρήστος Αντωνόπουλος, ο επικεφαλής της Αξιωματικής αντιπολιτευσης του Δημου Ναυπλιέων Χρήστος Γραμματικόπουλος,Αντιδήμαρχοι, Δημοτικοί σύμβουλοι και πλήθος κόσμου.
Τον σταυρό έπιασε ο 15χρονος μαθητής του 1ου Λυκείου Ναυπλίου Γιάννης Μαριόλας
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ