ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Παρασκευή 11 Ιανουαρίου 2019

Η Μαρία Καρανικόλα υποψήφια με τον συνδιασμό του Δ. Κωστούρου

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 1:47:00 μ.μ. | |
 Είναι μεγάλη τιμή για εμένα που ο δήμαρχός μας, Δημήτριος Κωστούρος, με προσκάλεσε να είμαι και εγώ μέλος του συνδυασμού «ΝΑΥΠΛΙΟ. Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ».



Ονομάζομαι ΜΑΡΙΑ ΚΑΡΑΝΙΚΟΛΑ , κατάγομαι από τη Νέα Κίο και είμαι σύζυγος του δικηγόρου Κων/νου Κωστούρου. Έχουμε μαζί δύο υπέροχες κόρες , τη Σοφία - Νεφέλη 14 και την Αναστασία 12 χρόνων αντίστοιχα.

Ξεκίνησα να εργάζομαι στο χώρο των  Γραφικών Τεχνών στην Αθήνα για περίπου 3 χρόνια και επιστρέφοντας στην πατρίδα μου, συνέχισα να εργάζομαι σε γνωστή εταιρεία Κατασκευής Μηχανημάτων Συσκευασίας Τροφίμων του τόπου μας  – στο τμήμα σχεδιασμού – για μια πενταετία (από το 1998 – 2002).
Για έναν ακόμη χρόνο (2002-2003) ασχολήθηκα με το χώρο της Κοσμετολογίας εκπροσωπώντας γνωστή εταιρεία καλλυντικών.
Ακολούθησε η οικογένεια , κάτι που όμως δε σταμάτησε την καλλιτεχνική μου φύση, το πνεύμα εθελοντισμού και τη συμμετοχή μου στα κοινά, ακόμα και ως «Αθέατη συνεργάτιδα» .
Νομίζω πως ήρθε η ώρα να βοηθήσω τον τόπο που με δέχτηκε, λίγο παραπάνω, λίγο πιο ουσιαστικά.
Βρίσκομαι εδώ, λοιπόν,  στο πλευρό του κυρίου Δημάρχου, για να βάλω το λιθαράκι μου, ώστε να υλοποιηθούν όλοι οι στόχοι και τα σχέδια γι’ αυτόν τον τόπο.
Είμαι σίγουρη, δε, πως η γυναικεία διαίσθηση, η αισθητική και ο προγραμματισμός που με χαρακτηρίζουν θα αποδειχθούν ωφέλιμα στο σπουδαίο έργο που έχει ήδη ξεκινήσει.

Σας ευχαριστώ,
Μαρία Καρανικόλα 
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ