ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Πέμπτη 31 Ιανουαρίου 2019

Λαϊκή Συσπείρωση: Αρνήθηκαν να κουβεντιάσουν για τον Ταΰγετο (βίντεο)

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 6:19:00 μ.μ. |
Λαική Συσπείρωση: Αρνήθηκαν να κουβεντιάσουν για τον Ταΰγετο (βίντεο)
 Απροστάτευτα στο έλεος των καταστροφών βρίσκονται τα λαϊκά στρώματα στη Πελοπόννησο. Δρόμοι βυθίζονται κι εξαφανίζονται. Παντού ρωγμές και κατολισθήσεις.


Δέκα χρόνια τώρα μετά τις καταστροφικές πυρκαγιές τα λαϊκά στρώματα ζουν τις συνέπειες από την παντελή έλλειψη σοβαρών έργων αντιπλημμυρικής προστασίας, αντιδιαβρωτικής θωράκισης, αναδάσωσης.

Παντού μπαλώματα για να βουλώσουν τρύπες που στη πορεία δημιουργούν σοβαρότερα προβλήματα.

Εμείς ψηφίσαμε χθες στο Περιφερειακό Συμβούλιο έργα 1.275.000€ στην Αρκαδία και 700 χιλιάδες ευρώ στην Αργολίδα, για άμεσα μέτρα αντιμετώπισης της κατάστασης.

Αρνηθήκαμε όμως να συμμετέχουμε στη παρωδία συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου, όπου αρνήθηκαν να συζητηθούν τα σοβαρά προβλήματα στο Ταΰγετο.

Είχαν για τον κ. Τατούλη, την κα. Νικολάκου και τον κ. Στρατηγάκο προτεραιότητα η ίδρυση της τράπεζας με τους φίλους τους τους Γερμανούς, οι μελέτες και τα έργα για τους εργολάβους και τους επιχειρηματίες.

Έκαναν το ίδιο όπως πριν δυο μήνες με τις καταστροφές στη Κορινθία. Αρνήθηκαν να συζητήσουν μέτρα ανακούφισης των πληγέντων, δίνοντας 1,5 εκατομμύριο ευρώ στη ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ ΑΕ για τα μονοπάτια.

Τώρα αρνήθηκαν να κουβεντιάσουν για τον Ταΰγετο δίνοντας 2,7 εκατομμύρια ευρώ για την συντήρηση κελιών σε μοναστήρι στη Κυνουρία.

Οι εργαζόμενοι, τα πλατιά λαϊκά στρώματα, μαζί με τον αγώνα για μέτρα ανακούφισης των πληγέντων, για σοβαρά έργα αντιπλημμυρικής προστασίας, αντιπυρικής, αντιδιαβρωτικής και αντισεισμικής θωράκισης, θα τους καταδικάσουν στις εκλογές το Μάη ενισχύοντας αποφασιστικά τα ψηφοδέλτια της Λαϊκής Συσπείρωσης στους Δήμους και στη Περιφέρεια.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ