ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Κυριακή 13 Ιανουαρίου 2019

Η αλήθεια για την κατασκευή και λειτουργία των pillars στα λιμάνια του Δήμου Ερμιονίδας

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 1:08:00 μ.μ. |
Η αλήθεια για την κατασκευή και λειτουργία των pillars στα λιμάνια του Δήμου Ερμιονίδας
Του Μανώλη Φλωρή

Αγαπητοί συνδημότισσες και συνδημότες,

με αφορμή δημοσιεύματα σχετικά με την κατασκευή των πυργίσκων αυτόματης παροχής νερού και ηλεκτρικού ρεύματος (pillars) στα λιμάνια του Δήμου Ερμιονίδας, θα ήθελα να παρουσιάσω την πραγματικότητα με στοιχεία και αποσπάσματα από την καταγραφή του έργου που έγινε στο Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο Ερμιονίδας, την περίοδο 2011-2014 επί Διοίκησης και Προεδρίας μου και Δημαρχίας Δημήτρη Καμιζή.

Σχετικά με την κατασκευή και λειτουργία των pillars στην Κοιλάδα, η μελέτη, ο διαγωνισμός, η δημοπράτηση και η επίβλεψη του έργου, έγιναν από την Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Πελοποννήσου. Πρέπει να σημειώσω ότι κάθε μελέτη έργου δεν είναι δέκα γραμμές και ένα απλό σκαρίφημα σε ένα φύλλο χαρτί. Είναι μια σοβαρή δουλειά που γίνεται από επιστήμονες και θεωρείται και εγκρίνεται από τις αρμόδιες υπηρεσίες.

Βλέπε τα pillars της Κοιλκάδας:
Σχετικά με την κατασκευή και λειτουργία των pillars στην Ερμιόνη, έγινε προμήθεια και λειτουργία τριών pillars στο βόρειο λιμένα, όπου τοποθετήθηκαν 3 καινούργιοι πυργίσκοι όμοιοι με της Κοιλάδας για αυτόματη παροχή νερού και ρεύματος με κάρτα σε πλήρη λειτουργία αξίας 9.040,50€:
Για την κατασκευή pillars στο λιμάνι του Πορτοχελίου ζήτησα το έτος 2014 από την Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου Ερμιονίδας την εκπόνηση ηλεκτομηχανολογικής μελέτης:
Τα παραπάνω αφορούν μόνο την κατασκευή και λειτουργία των pillars στα λιμάνια του Δήμου Ερμιονίδας. Την περίοδο 2011-2014 έγιναν μεγάλα και σημαντικά έργα και δράσεις στα λιμάνια του Δήμου μας, στα οποία θα αναφερθώ σε μεταγενέστερο χρόνο.

Ενδεικτικά σας παρουσιάζω τον πεζόδρομο του Πορτοχελίου, που ολοκληρώθηκε τον Απρίλιο του 2014, κόστισε μόνο 40.754,39€ και άλλαξε την όψη στο λιμάνι του Πορτοχελίου.

Με Εκτίμηση
Μανώλης Π. Φλωρής
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ