ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Κυριακή 17 Φεβρουαρίου 2019

Με το ένα πόδι στην Α1 κατηγορία της Αργολίδας ο Ηρακλής Καρυάς

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 9:11:00 μ.μ. | | |
Με το ένα πόδι στην Α1 κατηγορία της Αργολίδας ο Ηρακλής Καρυάς
Η ομάδα του Ηρακλή Καρυάς, έχοντας "καρδιά... ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗ", κέρδισε εκτός έδρας την Λυρκεία 3-4 με ανατροπή και "είναι με το ένα... πόδι στην Α1 κατηγορία της Αργολίδας!


>Ο Ηρακλής βρέθηκε να χάνει μόλις στο 2ο λεπτό του παιχνιδιού 1-0 μετά από εύστοχη εκτέλεση πέναλτι της Λυρκείας ενώ λίγα λεπτά αργότερα οι γηπεδούχοι διπλασίασαν τα τέρματα τους. Το ημίχρονο έληξε με αυτό το σκορ καθώς η ομάδα μας δεν ήταν καθόλου καλή και δεν κατάφερε να αντιδράσει.
>Στο ξεκίνημα του 2ου μέρους με απ' ευθείας εκτέλεση φαουλ ο Παπαδόπουλος μείωσε για την ομάδα μας αλλά οι γηπεδούχοι κατάφεραν να πετύχουν και τρίτο γκολ μετά από αδράνεια της άμυνας μας.
>Φτάνοντας λοιπόν στο 78' με το σκορ στο 3-1 ο ΔΙΑΜΑΝΤΗΣ με πλασέ μέσα από την μικρή περιοχή μειώνει σε 3-2 και η ομάδα μας ξαναμπαίνει στο παιχνίδι.
 Τρία λεπτά πριν την συμπλήρωση του 90λέπτου ο ΚΩΤΣΙΌΠΟΥΛΟΣ. ΣΤ νικάει από κοντά τον αντίπαλο τερματοφύλακα και ισοφαρίζει το ματς σε 3-3!! Σαν να μην έφτανε αυτό, παίζοντας τις καθυστερήσεις του παιχνιδιού μετά απο έξοχη ασίστ του ΔΑΜΑΛΑ. Ε ο ΚΑΡΑΒΙΑΣ. Ν περνάει τον αντίπαλο τερματοφύλακα, στέλνει την μπάλα στα δίχτυα, κάνει το 3-4 και γίνεται ΠΑΝΙΚΟΣ!! 

Παίκτες, πάγκος και κερκίδα γίνονται ένα!! Το 3-4 είναι το τελικό σκορ, ρίχνοντας την Λυρκέια στην 3η θέση ενώ η διαφορά από το 2ο Κρανίδι ειναι στους τέσσερις βαθμους!!


ΦΩΤΟ: ΚΟΥΤΑΛΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ