ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τετάρτη 20 Φεβρουαρίου 2019

Παρέμβαση Ανδριανού στη Βουλή για την ένταξη του 3ου Δημοτικού Σχολείου Ναυπλίου στο δίκτυο ΕΔΕΑΥ

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 7:05:00 μ.μ. | |
Παρέμβαση Ανδριανού στη Βουλή για την ένταξη του 3ου Δημοτικού Σχολείου Ναυπλίου στο δίκτυο ΕΔΕΑΥ
Ο Βουλευτής Αργολίδας και αν. Υπεύθυνος του Τομέα Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων της Νέας Δημοκρατίας κ. Γιάννης Ανδριανός κατέθεσε στη Βουλή Ερώτηση προς τον Υπουργό Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων κ. Κ. Γαβρόγλου με θέμα την ένταξη του 3ου Δημοτικού Σχολείου Ναυπλίου στο δίκτυο Επιτροπών Διαγνωστικής Εκπαιδευτικής Αξιολόγησης και Υποστήριξης (ΕΔΕΑΥ) του Ειδικού Νηπιαγωγείου Ναυπλίου.

Το κείμενο της Ερώτησης έχει ως εξής:

«Όπως δημοσιεύθηκε στο ΦΕΚ 1269/12-4-2018 το 3ο Δημοτικό Σχολείο Ναυπλίου συμπεριλαμβάνεται στο δίκτυο Επιτροπών Διαγνωστικής Εκπαιδευτικής Αξιολόγησης και Υποστήριξης (ΕΔΕΑΥ) του Ειδικού Νηπιαγωγείου Ναυπλίου.

Δεδομένου του ότι το Ειδικό Νηπιαγωγείο Ναυπλίου λειτούργησε φέτος κατά παρέκκλιση, μειώνονται οι πιθανότητες να λειτουργήσει το συγκεκριμένο σχολικό δίκτυο, γεγονός που θα δημιουργήσει σημαντικά προβλήματα στο Δημοτικό Σχολείο στο οποίο φοιτά μεγάλος αριθμός μαθητών με μαθησιακές δυσκολίες και ιδιαίτερες περιπτώσεις συμπεριφοράς συναισθηματικού τύπου.

Κατόπιν των ανωτέρω,

ΕΡΩΤΑΤΑΙ Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ:

1. Με ποιες άμεσες ενέργειες θα διασφαλιστεί η λειτουργία του δικτύου ΕΔΕΑΥ στο οποίο συμπεριλαμβάνεται το 3ο Δημοτικό Σχολείο Ναυπλίου».
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ