ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ

Τετάρτη 27 Φεβρουαρίου 2019

Καρναβαλικές παρελάσεις σε Νέα Κίο και Κιβέρι την Κυριακή 3 Μαρτίου

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 11:20:00 π.μ. | | | |
Καρναβαλικές παρελάσεις σε Νέα Κίο και Κιβέρι την Κυριακή 3 Μαρτίου
Την Κυριακή 3 Μαρτίου 2019 και ώρα 15:00 θα γίνει στη Νέα Κίο η Καρναβαλική Παρέλαση, στα πλαίσια των εκδηλώσεων «Απόκριες 2019» στο Δήμο Άργους Μυκηνών που διοργανώνει η ΚΕΔΑΜ. 
Μετά το τέλος της Καρναβαλικής Παρέλασης θα ακολουθήσει Γλέντι με το σχήμα Παραδοσιακής Μουσικής ΠΕΝΤΑΗΧΟΝ και ο Πολιτιστικός σύλλογος της Νέας Κίου θα χορέψει αποκριάτικους χορούς. Το ΠΕΝΤΑΗΧΟΝ αποτελούν οι: Αγγελική Παρδάλη – τραγούδι & σαντούρι, Χάρης Λύγκος – βιολί, Κώστας Καραμέσιος – κρουστά, Παναγιώτης Σκουτέρης – λαούτο, Πάνος Σκουτέρης – τραγούδι & κλαρίνο & γκάιντα & τσαμπούνα.
Την ίδια ημέρα και ώρα 17:30 θα γίνει στην πλατεία Κιβερίου το Κιβεριώτικο Καρναβάλι, στα πλαίσια των εκδηλώσεων «Απόκριες 2019» στο Δήμο Άργους Μυκηνών που διοργανώνει η ΚΕΔΑΜ με τη βοήθεια και της Τοπικής Κοινότητας Κιβερίου. ¨Κιβέρι έχεις ταλέντο;¨ είναι το θέμα στο φετινό Κιβεριώτικο Καρναβάλι με κέφι, αφανο, χορό και κεράσματα. Συμμετέχουν: Χορευτικός σύλλογος Κιβερίου, Πολιτιστικός σύλλογος Κιβερίου ¨Γενέσιον¨, Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων Δημοτικού σχολείου Κιβερίου, Α.Ο. Ερμής Κιβερίου.

Με εκτίμηση

 Ο Πρόεδρος της Κ.Ε.Δ.Α.-Μ

Πέτρος Διολίτσης
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ