ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Παρασκευή 8 Φεβρουαρίου 2019

Δεύτερη επιχειρηματική ευκαιρία για 5.000 άνεργους πρώην αυτοαπασχολούμενους

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 9:41:00 μ.μ. | |
Δεύτερη επιχειρηματική ευκαιρία για 5.000 άνεργους πρώην αυτοαπασχολούμενους
Το Υπουργείο Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης προχωρά στην υλοποίηση του προγράμματος «Δεύτερη επιχειρηματική ευκαιρία 5.000 ανέργων, πρώην αυτοαπασχολουμένων, με στόχο την επανένταξή τους στην αγορά εργασίας».

Το πρόγραμμα έχει ως άμεσο στόχο την επανένταξη στην αγορά εργασίας ανέργων, οι οποίοι ήταν πρώην αυτοαπασχολούμενοι και διέκοψαν την επιχειρηματική τους δραστηριότητα, δίνοντάς τους μια δεύτερη ευκαιρία να ξεκινήσουν εκ νέου την οικονομική δραστηριότητά τους.

Η διάρκεια της επιχορήγησης ορίζεται σε 12 μήνες με δυνατότητα επέκτασης για επιπλέον 12 μήνες. 

Το ποσό της επιχορήγησης κυμαίνεται από 12.000€ έως και 36.000€. Η συνολική δαπάνη για την υλοποίηση του προγράμματος ανέρχεται σε 80.000.000€.

Η πρόσκληση που θα εξειδικεύει τις αναγκαίες λεπτομέρειες για την υλοποίηση του προγράμματος θα εκδοθεί από τον Ο.Α.Ε.Δ. το αμέσως επόμενο διάστημα.

Η στήριξη των αυτοαπασχολουμένων που επλήγησαν την περίοδο της κρίσης αποτελεί βασική μέριμνα της Κυβέρνησης στο πλαίσιο της προσπάθειας για την ανασυγκρότηση της παραγωγική βάσης της χώρας και την ανάταξη της αγοράς εργασίας.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ