ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Δευτέρα 4 Φεβρουαρίου 2019

Ναύπλιο: Θρασύτατη ληστεία με καρτέρι στο Αργολικό

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 9:49:00 μ.μ. | |
Ναύπλιο: Θρασύτητα ληστεία με καρτέρι στο Αργολικό
Ληστεία σημειώθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας 4 Φεβρουαρίου σε βάρος γυναίκας στο χωριό Αργολικό του Δήμου Ναυπλιέων στην Αργολίδα.


Σύμφωνα με πληροφορίες τρεις άγνωστοι δράστες φορώντας κουκούλες έστησαν καρτέρι σε οικία μέσα στο χωριό ενώ γνώριζαν όπως όλα δείχνουν λεπτομέρειες και προετοίμασαν καλά την ληστεία που είχαν σχεδιάσει.

Στις 3 περίπου το μεσημέρι η γυναίκα ιδιοκτήτης της οικίας γυρίζοντας από την εργασία της και την στιγμή που προσπαθούσε να παρκάρει το αυτοκινητο της στο γκαράζ, δέχθηκε την επίθεση των τριών δραστών που με σοβαρά επαναλαμβανόμενα χτυπήματα κατάφεραν και απέσπασαν την τσάντα της που περιείχε χρήματα που μόλις είχε εκταμιεύσει από την τράπεζα και προσωπικά αντικείμενα.

Οι δράστες φαίνεται να γνώριζαν καλά τις κινήσεις της γυναίκας και παρακολουθούσαν το σπίτι, καθώς φρόντισαν νωρίτερα να στρέψουν και τις κάμερες ασφαλείας σε κατεύθυνση που να μην τους καταγράψουν.

Η γυναίκα σε κατάσταση σοκ έξω από το σπίτι της ενημέρωσε τους οικείους της και την αστυνομία, ενώ οι δράστες εξαφανίστηκαν προς άγνωστη κατεύθυνση και την υπόθεση χειρίζεται το τμήμα ασφαλείας Ναυπλίου.


ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ