ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Δευτέρα 4 Φεβρουαρίου 2019

Σύντομες ειδήσεις από την Πελοπόννησο

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 11:58:00 π.μ. |
Σύντομες ειδήσεις από την Πελοπόννησο
Το 2019 έχει ανακηρυχθεί σε «έτος Αρχαίου Θεάτρου Σπάρτης » , από το Διάζωμα. Αυτό έγινε με αφορμή την αποκατάστασή του , που θα αναδείξει μια όψη της Σπάρτης, διαφορετική από το στερεότυπο μιας αποκλειστικά μιλιταριστικής κοινωνίας , που κρύβεται πίσω από την διεθνή λέξη « Sparta» .

-Σε ευρεία σύσκεψη που έγινε στην Πάτρα παρουσία του Υπουργού Περιβάλλοντος και ενέργειας Γιώργου Σταθάκη ανακοίνωσε ότι : Ξεκίνησε ο σχεδιασμός για την επέκταση φυσικού αερίου στις πόλεις Πάτρα, Αγρίνιο και Πύργο, κόστος 33,2 εκατομμύρια ευρώ.Στο δεύτερο κύμα συνδέσεων έρχονται ολοκληρώσεις στις περιφέρειες Δυτικής Μακεδονίας , Δυτικής Ελλάδας, Ηπείρου και Πελοποννήσου.

-Σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης κήρυξε ο Γενικός Γραμματέας πολιτικής Προστασίας τις περιοχές Αλαγονίας , Αρτέμιδας , Λαδά , Νέδουσας ,Πηγών Καρβελίου ,Αγίου Πέτρου , Καστρίου, Βουρβούρων και Φαλαισίας της Περιφέρειας Πελοποννήσου ώστε να προχωρήσουν χωρίς καθυστέρηση οι επείγουσες εργασίες αποκατάστασης των ζημιών από την πρόσφατη κακοκαιρία .

-Καλά στην υγεία του , βρέθηκε ο 38χρονος που αναζητούσαν οι συγγενείς του στο Λουτράκι από τις 29 Ιανουαρίου.

-Σοκ στην οικογένεια της Αστυνομίας αλλά και στην τοπική κοινωνία της Κορινθίας , έφυγε από τη ζωή ένας 54χρονος Αρχιφύλακας που υπηρέτηση που υπηρετούσε στο Α.Τ.

Δέσποινα Αρσένη
Πηγή:ert.gr
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ