ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τρίτη 19 Φεβρουαρίου 2019

Εξιχνιάστηκαν τέσσερις κλοπές στην Αργολίδα

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 9:44:00 π.μ. | |
Εξιχνιάστηκαν τέσσερις κλοπές στην Αργολίδα
 Εξιχνιάστηκαν, ύστερα από μεθοδική έρευνα του Τμήματος Ασφαλείας Ναυπλίου, τέσσερις περιπτώσεις κλοπών, σε κατάστημα και σε οικία, σε τοπικές κοινότητες των Δήμων Ναυπλιέων και Άργους- Μυκηνών Αργολίδας.


Για τις υποθέσεις αυτές, συνελήφθη χθες (18.2.2019) το απόγευμα, στο Ναύπλιο Αργολίδας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Ναυπλίου, ένας (1) 22χρονος ημεδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπής και κυκλοφορία παραχαραγμένων νομισμάτων.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο της εμπεριστατωμένης αστυνομικής διερεύνησης, που διεξήχθη από το Τμήμα Ασφαλείας Ναυπλίου και μετά από κατάλληλη αξιολόγηση και αξιοποίηση στοιχείων, προέκυψε ότι ο ανωτέρω κατά το χρονικό διάστημα από την 15.1.2019 έως και προχθές (17.2.2019), σε τοπικές κοινότητες του Δήμου Ναυπλιέων και Άργους- Μυκηνών, διέπραξε τρεις (3) περιπτώσεις κλοπής σε πρατήριο υγρών καυσίμων ημεδαπής, καθώς και μία (1) περίπτωση κλοπής σε οικία αλλοδαπής.

Επιπλέον, όπως προέκυψε, ο 22χρονος την 15.1.2019 σε συναλλαγή του με το ανωτέρω πρατήριο υγρών καυσίμων και για τη πληρωμή καυσίμων προσκόμισε αμφιβόλου γνησιότητας χαρτονόμισμα των -50- ευρώ, το οποίο κατασχέθηκε.

Από την παραπάνω εγκληματική του δράση είχε αφαιρέσει χρήματα και κοσμήματα, που η συνολική τους αξία ξεπερνά τις -4.000- ευρώ σύμφωνα με τους ιδιοκτήτες τους.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ναυπλίου, ενώ η αστυνομική έρευνα και το προανακριτικό έργο, διενεργούνται από το Τμήμα Ασφαλείας Ναυπλίου.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ