ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Παρασκευή 15 Φεβρουαρίου 2019

Με μεγάλη επιτυχία η παρουσίαση τής έκδοσης: ΝΑΤΟ και Ευρωπαϊκή Ένωση Εργαλεία του κεφαλαίου κατά των λαών

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 6:26:00 μ.μ. | |
Με μεγάλη επιτυχία η παρουσίαση τής έκδοσης: ΝΑΤΟ και Ευρωπαϊκή Ένωση Εργαλεία του κεφαλαίου κατά των λαών
Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε στις 13 Φεβρουαρίου η παρουσίαση της έκδοσης «ΝΑΤΟ και Ευρωπαϊκή Ένωση Εργαλεία του κεφαλαίου κατά των λαών», από την Επιτροπή Ειρήνης Αργολίδας στο καφέ «Αψέντι» στο Άργος.

Την παρουσίαση της έκδοσης έκανε ο Κώστας Βακάλης πρόεδρος της Επιτροπής Ειρήνης Αργολίδας ο οποίος κατά την διάρκεια της παρουσίασης αναφέρθηκε στην ένταξη της ΠΔΓΜ, τώρα Βόρεια Μακεδονία στο ΝΑΤΟ η οποία αποτελεί ένα ακόμα έγκλημα κατά των λαών της περιοχής το οποίο επικυρώνεται και με την σφραγίδα της τωρινής Ελληνικής κυβέρνησης.
Μίλησε για τις Νατοϊκές βάσεις που υπάρχουν στα Βαλκάνια αλλά και στην Ελλάδα και οι οποίες αποτελούν στόχο για τις αντίπαλες δυνάμεις του ΝΑΤΟ. Αναφέρθηκε επίσης στα πυρηνικά που έχουν μεταφερθεί στην Νατοϊκή βάση του Αράξου στην Αχαΐα εξηγώντας παράλληλα και τον κίνδυνο που διατρέχουν οι λαοί από αυτά.
Τόνισε επίσης ότι το ΝΑΤΟ είναι εργαλείο των μεγάλων επιχειρηματικών ομίλων για τον έλεγχο και τον διαμοιρασμό των αγορών αλλά και την χρήση του ΝΑΤΟ ως μηχανισμό καταστολής όπως στην Ουκρανία και στην Βενεζουέλα.

Το ΝΑΤΟ δεν αναγνωρίζει σύνορα στο Αιγαίο με αποτέλεσμα να υπάρχει κίνδυνος εμπλοκής της χώρας μας σε ένα γενικότερο ιμπεριαλιστικό πόλεμο.

Την εμπλοκή του ΝΑΤΟ την ζει εδώ και δεκαετίες ο Κυπριακός λαός με την Τουρκική κατοχή μεγάλου ποσοστού της Κύπρου, την ίδια στιγμή μάλιστα που συζητούνται πλέον και με την συμμετοχή της Ελληνικής κυβέρνησης σχέδια μόνιμης διχοτόμησης, και όλα αυτά κάτω από την άγρυπνη ματιά του ΝΑΤΟ που δεν έκανε απολύτως τίποτα για να εμποδίσει την Τουρκική εισβολή στην Κύπρο.
Παράλληλα τόνισε ότι το ΝΑΤΟ χρησιμοποιήθηκε ως εργαλείο για τον διαμελισμό της Γιουγκοσλαβίας στο όνομα της σταθερότητας στα Βαλκάνια.

Τέλος σημείωσε ότι η χώρα μας έχει μετατραπεί σε ένα απέραντο ορμητήριο λόγο των Νατοϊκών βάσεων που υπάρχουν σε όλη την χώρα ενώ την ίδια στιγμή και με ευθύνη της τωρινής κυβέρνησης γίνονται διαπραγματεύσεις για να δημιουργηθούν και άλλες.
Κλείνοντας αναφέρθηκε στην πρωτοβουλία της ΕΕΔΥΕ που πραγματοποιείται φέτος για Πέμπτη χρονιά μέσα στα σχολεία με τίτλο «Αλληλεγγύη στα παιδιά και στο λαό της Παλαιστίνης».

Στην συνέχεια της εκδήλωσης πραγματοποιήθηκε από δύο νεολαίες απαγγελία ποιημάτων του ποιητή Τάκη Βαρελά παρουσιάζοντας παράλληλα και το βιογραφικό του ποιητή.
Η εκδήλωση έκλεισε με μουσικό πρόγραμμα από τον Φώντα Δαγρέ, και τον Κωνσταντίνο Κουμάκη στην κιθάρα.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ