ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Πέμπτη 28 Φεβρουαρίου 2019

Νέες υποψηφιότητες με τον συνδυασμό #ΔΥΝΑΤΗ ΠΟΛΗ ΞΑΝΑ του Τάσσου Χειβιδόπουλου

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 8:25:00 π.μ. | | |
Νέες υποψηφιότητες με τον συνδυασμό  #ΔΥΝΑΤΗ ΠΟΛΗ ΞΑΝΑ του Τάσσου Χειβιδόπουλου
Νέες υποψηφιότητες ανακοινώνει ο Υποψήφιος Δήμαρχος Άργους – Μυκηνών Τάσσος Χειβιδόπουλος, για τον συνδυασμό #ΔΥΝΑΤΗ ΠΟΛΗ ΞΑΝΑ.


Πρόκειται για τους:

- Γκαρκάσουλα Κώστα, Ασφαλιστή – Αντιπρόεδρο Ε.Β.Ε.Α.
- Δημάκη Σοφία, Πολιτικό Μηχανικό
- Καλογερόπουλο Βασίλη, Υπάλληλο Ο.Τ.Ε.
- Κουτρουφίνη Γαρυφαλλιά, Αγρότισσα
- Οικονόμου Κώστα, Έμπορο
- Σκούφη Δημήτρη – Ανδρέα, Ιδιωτικό Υπάλληλο
- Τζανή – Σελλή Λουκία, Επιχειρηματία. 

Ο Κώστας Γκαρκάσουλας γεννήθηκε και κατοικεί στο Άργος.

Ολοκλήρωσε τις σπουδές του στο Τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων των ΤΕΙ Αθηνών, στο (Ι.Χ.Ο.Σ.) Insurance Business - Institute of Financial Studies και είναι κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου σπουδών της ΕΕΔΕ με αντικείμενο τη «Διοίκηση Επιχειρήσεων».

Από το 1995 μέχρι και σήμερα δραστηριοποιείται ως ελεύθερος επαγγελματίας στον κλάδο των ασφαλειών, ενώ από το 2010 διατηρεί και πρακτορείο ΟΠΑΠ στο Άργος.

Η έντονη και αδιάλειπτη πολιτική του δράση και η συμμετοχή του στα κοινά του Δήμου, ξεκινάει από τα μαθητικά του χρόνια, εκφράζοντας το έντονο ενδιαφέρον και την αγάπη του για τον τόπο μας και τους συμπολίτες μας.

Εκλεγμένος μάλιστα ως δημοτικός σύμβουλος από το 2007 έως και το 2014, είχε ενεργή συμμετοχή σε πολλές επιτροπές και Δ.Σ. Νομικών Προσώπων και με την ιδιότητα του προέδρου.

Την περίοδο 2009 έως 2010 διετέλεσε αντιδήμαρχος – υπεύθυνος ανάπτυξης και συντήρησης έργων πρασίνου, της λειτουργίας των παιδικών χαρών, των λαϊκών αγορών, της Χονδρικής Αγοράς, της αντιμετώπισης έκτακτων αναγκών (Πολιτική Προστασία), και Αντιδήμαρχος Έργων (2009).

Η ενεργή ενασχόληση του με την επιχειρηματικότητα επιβραβεύτηκε με την εκλογή του στο Επιμελητήριο Αργολίδας όπου διατηρεί την θέση του Α’ Αντιπροέδρου από το 2015 έως σήμερα.

Οι προσωπικές του δράσεις στην ανάδειξη του πολιτισμού του τόπου μας είναι σημαντικές, συμμετέχοντας ενεργά σε σπουδαίους φορείς του τόπου διατελώντας πρόεδρος ( 2007-2008) της Πολιτιστικής Αργολικής Πρότασης.
Η Σοφία Δημάκη γεννήθηκε το 1984 και κατοικεί στο Άργος.

Είναι Διπλωματούχος Πολιτικός Μηχανικός, απόφοιτος του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου. Είναι κάτοχος του μεταπτυχιακού διπλώματος ειδίκευσης του διατμηματικού προγράμματος μεταπτυχιακών σπουδών του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου, με τίτλο «Σχεδιασμός και κατασκευή υπογείων έργων», αποσπώντας το Θωμαϊδιο βραβείο αριστείας μεταπτυχιακής διπλωματικής εργασίας του έτους 2009. Είναι Πιστοποιημένη Εκτιμήτρια Ακινήτων (Valuer in Real Estate Property).

Είναι μέλος του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδας (ΤΕΕ), μέλος του Συλλόγου Πολιτικών Μηχανικών Ελλάδος, μέλος της Νομαρχιακής επιτροπής Αργολίδας του περιφερειακού τμήματος Πελοποννήσου του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδος, μέλος του συλλόγου Εκτιμητών Ελλάδας (Σ.ΕΚ.Ε.).

Έχει εργαστεί ως εκτιμήτρια στην εταιρία «ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΑΚΙΝΗΤΗΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ Α.Ε.» παρέχοντας ολοκληρωμένες υπηρεσίες ακίνητης περιουσίας (Real Estate Properties) (2009-2013).

Από το 2009 έως και σήμερα εργάζεται ως ελεύθερος επαγγελματίας, με έδρα το Άργος, με αντικείμενο τη μελέτη, κατασκευή ιδιωτικών έργων και την παροχή υπηρεσιών ακίνητης περιουσίας.

Από το 2016 έως και σήμερα συνεργάζεται ως μηχανικός με την «SOLUMPROPERTYSOLUTIONS-ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΑΚΙΝΗΤΩΝ».

Από το 2018 έως και σήμερα συνεργάζεται ως μηχανικός με την «ΠΕΙΡΑΙΩΣ REAL ESTATE Α.Ε.» και την «ATTICABANKPROPERTIES ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΑΚΙΝΗΤΩΝ».
Ο Βασίλης Καλογερόπουλος γεννήθηκε στον Ίναχο Άργους το 1963, όπου και διαμένει μόνιμα.

Είναι πατέρας δύο αγοριών.

Εργάζεται στον όμιλο ΟΤΕ από το 1985.

Από το 1987 έως το 1997 διετέλεσε προϊστάμενος στο γραφείο ΟΤΕ Αγίας Τριάδας.

Από το 1997 έως το 2006 ήταν σύμβουλος πωλήσεων επιχειρησιακών πελατών στους νομούς Αργολίδας και Κορινθίας.

Από το 2006 έως και σήμερα είναι προϊστάμενος στην Διεύθυνση Πωλήσεων Επιχειρησιακών και Μικρομεσαίων Πελατών στην Περιφέρεια Πελοποννήσου, Δυτικής Ελλάδας και νήσων Ιονίου.

Από το 2005 έως και σήμερα είναι πρόεδρος των εργαζομένων ΠΑΣΕ-ΟΤΕ του νομού Αργολίδας.

Έχει εκλεγεί σύμβουλος στο Δ.Δ. Ινάχου σε δύο εκλογικές αναμετρήσεις.
Η Γαρυφαλλιά Κουτρουφίνη γεννήθηκε στο Άργος και κατοικεί στο Άργος.

Από το 2000 έως το 2005 εργάστηκε στην εταιρία Gas Hellas Holding S.A ως προσωπικό ασφαλείας ιδιωτικών επιχειρήσεων, παροχής ασφαλείας και προσωπικού γραφείου ιδιωτικών ερευνών στην Αθήνα και στις κάμερες ασφαλείας των γραφείων του ΟΣΕ.

Το 2004 εργάστηκε για τους Ολυμπιακούς Αγώνες της Αθήνας, στις κάμερες ασφαλείας.

Από το 2006 έως το 2012 εργάστηκε ως επικεφαλής εποπτών merchandisers σε προωθητικές προϊόντων, στη δημιουργία και επεξεργασία πλανογραμμάτων καταστημάτων και στον έλεγχο καταστημάτων, στην εταιρία Ανέλιξη Promotion.

Το 2014 διετέλεσε βοηθός λογιστή και υπάλληλος γραμματειακής υποστήριξης στο εργοστάσιο «Καλογερόπουλος Δημήτριος» (Επεξεργασία, διαλογή και συσκευασία εσπεριδοειδών).

Από το2016 έως το 2018 εργάστηκε στην εταιρία Αργολικοί Κήποι Α.Ε. (επεξεργασία και διαλογή εσπεριδοειδών) ως υπεύθυνη εισκόμισης Office Admin 2017.

Σήμερα εργάζεται ως αγρότισσα.
Ο Κώστας Οικονόμου είναι γεννημένος το 1973 και κατάγεται από το Άργος.

Είναι παντρεμένος με τη Χριστίνα Χειροπούλου και είναι πατέρας δύο παιδιών, του Άγγελου και της Μαριλένας.

Έχει τελειώσει το 1ο Γενικό Λύκειο Άργους.

Είναι ιδιοκτήτης δύο καταστημάτων γυναικείων ενδυμάτων (MIRROR PLUS) στο Άργος και το Ναύπλιο και επίσης ιδιοκτήτης περιπτέρου.

Διατελεί υπεύθυνος στο τμήμα μπάσκετ του Ολυμπιακού Άργους.

Ο Δημήτρης – Ανδρέας Σκούφης γεννήθηκε στην Αθήνα στις 28 Οκτωβρίου 1962. Είναι πατέρας δύο αγοριών, του Θάνου και του Μάριου και δηλώνει πολύ υπερήφανος για αυτούς.

Αποφοίτησε από το Α’ Λύκειο Άργους το 1980.

Το 1985 εκλέχθηκε Πρόεδρος της Νομαρχιακής Επιτροπής της ΟΝΝΕΔ Αργολίδας, αφού πριν είχε εκλεγεί Πρόεδρος της Τ.Ε. ΟΝΝΝΕΔ Άργους. Το ίδιο διάστημα ήταν μέλος της Κεντρικής Επιτροπής της ΟΝΝΕΔ, τόσο επί προεδρίας του Ευάγγελου Μεϊμαράκη, όσο και επί προεδρίας του Γιώργου Βουλγαράκη, θέση την οποία διατήρησε έως το τέλος του 1995.

Από το 1996 έως το 2006 ήταν μέλος της Ν.Ο.Δ.Ε. της Νέας Δημοκρατίας.

Τον Οκτώβριο του 1986 εκλέχθηκε Δημοτικός Σύμβουλος Άργους, με επικεφαλής τον Δημήτρη Παπανικολάου. Το 1990 επανεκλέχθηκε με τον ίδιο συνδυασμό Δημοτικός Σύμβουλος Άργους, θέση την οποία διατήρησε έως το τέλος της τετραετίας. Και στις δύο περιόδους διετέλεσε Πρόεδρος επιτροπών και εκπροσώπησε τον Δήμο Άργους σε πολλές εκδηλώσεις.

Από το 1990 έως και το 2010 είχε μονάδα παραγωγής και εμπορίας έτοιμου σκυροδέματος, την οποία όμως έκλεισε, λόγω κάθετης πτώσης των οικοδομικών δραστηριοτήτων.

Από το 2014 έως το 2017 συνεργάστηκε άψογα με την εταιρία «ΑΒΑΞ» στην κατασκευή της Ν.Ε.Ο. Κορίνθου – Πατρών, με έδρα την Ακράτα.

Από το 2017, οπότε και είχε ένα σοβαρό εργατικό ατύχημα, έως και σήμερα ασχολείται με τις αγροτικές καλλιέργειες.
Η Λουκία Tζανή - Σελλή, γεννημένη στο Άργος και παντρεμένη με το Σωτήρη Σελλή, είναι μητέρα δύο παιδιών, του Ηλία και της Κωνσταντίνας και εργάζεται στη οικογενειακή τους επιχείρηση «ΣΕΛΛΗΣ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΑ», στον τομέα των πωλήσεων.

Είναι απόφοιτος της Νοσηλευτικής Σχολής Τριπόλεως και του Ελληνικού Ανοιχτού Πανεπιστημίου στον Τομέα των Ανθρωπιστικών Σπουδών, Τμήμα Ελληνικού Πολιτισμού.

Έχει λάβει Διαδικτυακή Εκπαίδευση σε Λογισμικό Προγραμμάτων Διαχείρισης, επί τρία εξάμηνα.

Έχει ενεργό δράση ως μέλος του Συλλόγου ΑΜΕΑ / Σύλλογος ανθρώπων με Αναπηρία Αργολίδας και ιδιαίτερα στον τομέα Δημιουργικής απασχόλησης, επί δέκα επτά χρόνια.

Διετέλεσε Ιδρυτής και Πρόεδρος του Συλλόγου για τα δικαιώματα ΑΜΕΑ με το σύλλογο ΑΛΜΕΑ. Επιπλέον, διετέλεσε Πρόεδρος της Σχολής Γονέων και Κηδεμόνων στο Ιδιωτικό Εκπαιδευτήριο «Νέο Σχολείο» επί μία πενταετία και γραμματέας στο Σύλλογο «Φιλοδένδρων» του Δήμου Άργους, στον τομέα Πρασίνου.

Από το 1980 έως το 1983 υπήρξε ενεργό μέλος του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού.

Στον αθλητικό τομέα συμμετέχει ενεργά ως εθελόντρια στο Διεθνές Τουρνουά Danaon Cup. Είναι ενεργό μέλος του συλλόγου αυτοκινήτων εποχής ΑΡ.Σ.Ο.Ε. εδώ και μια δεκαετία.

Στον Αγροτικό τομέα δίνει ιδιαίτερη βαρύτητα, ασχολούμενη με την καλλιέργεια εσπεριδοειδών, ιδιοκτησίας της.

Ενδιαφέρεται και συμμετέχει ενεργά σε πολιτιστικές δραστηριότητες του Δήμου Άργους - Μυκηνών.
H Παναγιώτα Θεοδωροπούλου – Κότσιφα γεννήθηκε στο Λιβαδάκι Αρκαδίας το 1962 και κατοικεί στο Άργος.

Εργάζεται στο ΚΠΑ2 Ναυπλίου (ΟΑΕΔ), από τον Δεκέμβρη του 2013, ενώ έχει διατελέσει Προϊσταμένη στο ΚΠΑ2 Άργους (ΟΑΕΔ), από το 2011 μέχρι και το 2013.

Είναι παντρεμένη με τον Νικόλαο Κότσιφα, υπάλληλο του ΟΑΕΔ, με τον οποίο έχει δύο γιους.

Είναι απόφοιτος Γενικού Λυκείου και έχει λάβει εκπαίδευση σε προγράμματα Δημόσιας Διοίκησης, που αφορούν Εκπαίδευση Προϊσταμένων Τμημάτων και Διαχείριση Ανθρώπινου Δυναμικού.

Συνεργάστηκε με την Σχολή Διεθνών Σπουδών Henry M. Jackson του Πολιτειακού Πανεπιστημίου της Ουάσιγκτον, με στόχο την επίτευξη των στόχων του προγράμματος “Greece and Europe – Travelers, Migrants & Tourists”, αναλύοντας τον ρόλο του ΟΑΕΔ και τις ενεργητικές και παθητικές πολιτικές, με τις οποίες αντιμετωπίζει ο Οργανισμός την ευαίσθητη κοινωνική ομάδα των Ρομά.


Ο Παναγιώτης Καπετάνιος είναι γεννημένος το 1982 και ζει μόνιμα στο Άργος.

Είναι παντρεμένος με την Στέλλα Πεθεριώτη.

Είναι απόφοιτος Φιλόλογος του Πανεπιστημίου Κρήτης.

Από το 2010 έως το 2015 εργάστηκε ως φιλόλογος σε φροντιστήριο της πόλης του Άργους. Τα τελευταία 3 χρόνια εργάζεται ως ιδιωτικός υπάλληλος σε μεγάλη εταιρεία του Δήμου Άργους - Μυκηνών και ασχολείται επαγγελματικά με την καλλιέργεια εσπεριδοειδών.

Επίσης ασχολείται με τη διαιτησία ποδοσφαίρου από το 2008 έως και σήμερα.
Η Γεωργία Κουγιά - Αποστόλου γεννήθηκε στην Καρυά Αργολίδας και διαμένει στο Άργος.

Είναι παντρεμένη με τον Αθανάσιο Αποστόλου, από το Δημοτικό διαμέρισμα Μαλαντρενίου και έχει δύο κόρες, τη Μαρία Αποστόλου (απόφοιτος του Τμήματος Οικονομικής Επιστήμης του Οικονομικού Πανεπιστημίου Πειραιά και ελεύθερη επαγγελματίας με ιδιωτικό λογιστικό γραφείο στο Άργος) και την Ιφιγένεια Αποστόλου (ιατρός ειδικευόμενη στην Καρδιολογία).

Είναι Εφοριακός Υπάλληλος.

Έχει διατελέσει επί τριετίας γραμματέας στην Κοινότητα Λιμνών και από το 1986 έως και σήμερα εργάζεται στη Δημόσια Οικονομική Υπηρεσία Άργους.

Από το 2002 έως το 2012 διετέλεσε Προϊσταμένη του Τμήματος Φορολογίας - Εισοδήματος στη ΔΟΥ Άργους.
Ο Γιώργος Μπενέκος γεννήθηκε το 1962 στο Κεφαλόβρυσο Αργολίδας και είναι κάτοικος Στέρνας. Είναι παντρεμένος με την Κατερίνα Καραχάλιου και έχει τρία παιδιά, την Αλεξάνδρα, τη Βασιλική και τη Ζωή – Πηγή.

Είναι αγρότης.

Έχει διατελέσει από το 1986 έως το 1998 (12 χρόνια) κοινοτικός σύμβουλος στην κοινότητα Στέρνας. Από το 1998 έως το 2002 ήταν Πρόεδρος στην κοινότητα Στέρνας, ενώ το 2002 εξελέγη δημοτικός σύμβουλος στο Δήμο Λυρκείας, με δήμαρχο τον Ιωάννη Γιαννάκη. Στη θητεία του ως δημοτικός σύμβουλος (2002-2006) ήταν Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Λυρκείας και Αντιδήμαρχος. Το 2006 εξελέγη δημοτικός σύμβουλος στο Δήμο Λυρκείας, με δήμαρχο τον Δημήτρη Σκούφη.
Ο Νώντας Μπιτζής γεννήθηκε το 1964 και μεγάλωσε στο Κουτσοπόδι. Σήμερα διαμένει στα Φίχτια, είναι παντρεμένος με την  Αλεξία Μπίσκου και έχουν δύο παιδιά, την Αγγελική - Μαρία και τον Δημήτρη.

Είναι ιδιωτικός υπάλληλος.

Εργάζεται τις δύο τελευταίες δεκαετίες σε εμπορική εταιρία (αντιπροσωπεία αυτοκινήτων) στην πόλη του Άργους, ως υπεύθυνος συνεργείου.

Από το 1980 έως το 1994 ασχολήθηκε με το ποδόσφαιρο ως παίκτης (ΠΑΟΚ Κουτσοποδίου-Μυκηναϊκός-Θύελλα Μαλαντρενίου).

Έχει διατελέσει σύμβουλος στο ΔΣ του ΠΑΟΚ Κουτσοποδίου.

Σήμερα ασχολείται ακόμα με το ποδόσφαιρο, ως παρατηρητής αγώνων στα πρωταθλήματα της ΕΠΣ Αργολίδας και στο πρωτάθλημα της Γ' ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ.
Ο Άρης Τασσόπουλος γεννήθηκε και κατοικεί στη Δαλαμανάρα Άργους.

Είναι παντρεμένος με τη Δήμητρα Σκουλή και έχει δύο παιδιά, την Ευγενία 29 ετών και τον Θοδωρή 25 ετών, που εργάζονται και τα δύο στον ιδιωτικό τομέα.

Σπούδασε Οικονομικές Επιστήμες στην Ανώτατη Βιομηχανική Σχολή Πειραιά.

Είναι υπάλληλος του Υπουργείου Οικονομικών. 

Έχει διατελέσει Διευθυντής στη ΔΟΥ Κορίνθου και προϊστάμενος στο ΣΔΟΕ Πελοποννήσου. 

Σήμερα υπηρετεί στη ΔΟΥ Ναυπλίου και είναι μέλος του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδος.

Έχει εκλεγεί Δημοτικός Σύμβουλος στον Δήμο Άργους - Μυκηνών σε δύο εκλογικές αναμετρήσεις .
Ο Γιάννης Τέντζερης γεννήθηκε το 1984 και μεγάλωσε στο Μοναστηράκι Αργολίδας.

Το 2002 αποφοίτησε από το 3ο Ενιαίο Λύκειο Άργους και εισήχθη, μέσω των πανελλαδικών εξετάσεων, στη σχολή Αστυφυλάκων της ΕΛ. ΑΣ. στη Νάουσα.

Από το 2004, οπότε αποφοίτησε από τη σχολή, έως και σήμερα, έχει υπηρετήσει σε διάφορες υπηρεσίες της ΕΛ.ΑΣ.

Ήταν ενεργό μέλος του Πολιτιστικού Συλλόγου Μοναστηρακίου 'Ο ΑΣΤΕΡΙΩΝ', ενώ διετέλεσε ταμίας αυτού για τέσσερα χρόνια.

Ασχολείται με το ποδόσφαιρο σε ερασιτεχνικό επίπεδο, έχοντας αγωνιστεί στον Α.Ο.  ΜΥΚΗΝΑΪΚΟ και στον Α.Ο. ΗΡΑΚΛΗ ΚΑΡΥΑΣ.

Επίσης είναι μέλος της ποδοσφαιρικής ομάδας ''ΠΙΣΤΗ'' Σύλλογος Γ&Κ Παιδιών με Καρκίνο, συμμετέχοντας σε αγώνες και εκδηλώσεις για την προβολή και ενίσχυση του συλλόγου.






ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ