Δευτέρα, 25 Φεβρουαρίου 2019

Σύντομες ειδήσεις από την Πελοπόννησο

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 11:00:00 π.μ. |
Σύντομες ειδήσεις από την Πελοπόννησο
Νεκρά σκυλιά από φόλες εντοπίστηκαν πριν λίγες μέρες κοντά στο λιμάνι της Κορίνθου. Επίσης από ότι ακούστηκε δύο αδέσποτα σώθηκαν την τελευταία στιγμή κατά τη μεταφορά τους στο κτηνιατρείο.

-Εκδήλωση οργανώνει το Κίνημα Αλλαγής σήμερα στην Κόρινθο με κεντρικό ομιλητή τον βουλευτή Αργολίδας κ. Γιάννη Μανιάτη. Η εκδήλωση θα γίνει στο Επιμελητήριο στις 19:00 το απόγευμα.

-Τον κ. Μανώλη Μάκαρη ,υποψήφιο Δήμαρχο Καλαμάτας θα στηρίξει ο ΣΥΡΙΖΑ στις εκλογές του Μαϊου. Η απόφαση αυτή πάρθηκε στη Γενική συνέλευση των ομάδων μελών του κόμματος που έγινε το Σάββατο το βράδυ σε ξενοδοχείο της πόλης.

-Παρουσία του Βαγγέλη Μεϊμαράκη η ΝΟΔΕΑρκαδίας θα πραγματοποιήσει συνεδρίαση στην Τρίπολη την Παρασκευή στις 20:30 το βράδυ.

-Παρουσία πλήθους κόσμου πραγματοποιήθηκε τιμητική εκδήλωση στη μνήμη του αείμνηστου προέδρου του δικηγορικού συλλόγου Αθηνών και πολιτικού Ευάγγελου Γιαννόπουλου από την Μυγδαλιά Γορτυνίας. Χαιρετισμό απηύθυνε ο πρόεδρος του δικηγορικού συλλόγου Αθηνών Δημήτρης Βερβεσός από τον Αγιο Ανδρέα Κυνουρίας.

-Επίσης πρόσφατα Λουτρακιώτες εντόπισαν φόλες σε διάφορα σημεία της περιοχής και μάλιστα κοντά σε πάρκα όπου και παίζουν μικρά παιδιά !Συνιστάται προσοχή από όλους γιατί αυτές οι φόλες μπορεί να σκοτώσουν εκτός από τα αδέσποτα και τα μικρά παιδιά όταν κατά λάθος φτάσουν στα χέρια τους.

-Με απόφαση του Δημάρχου Τρίπολης το δημοτικό σχολείο Βλαχοκερασιάς σήμερα 25/2/19 δεν θα λειτουργήσει λόγω παγετού.

-Λόγω του ισχυρού παγετού που επικρατεί στις ορεινές περιοχές του Δήμου μας , και προς αποφυγή οποιουδήποτε ατυχήματος , θα παραμείνουν ΚΛΕΙΣΤΑ σήμερα 25 Φεβρουαρίου 2019 όλα τα ΣΧΟΛΕΙΑ των ΔΕ Φενεού και Στυμφαλίας. Στην ΔΕ Σικυωνίων κλειστά θα παραμείνουν το Νηπιαγωγείο Δημοτικό και Γυμνάσιο Κρυονερίου, τα υπόλοιπα σχολεία όλων των βαθμίδων θα λειτουργήσουν κανονικά.

-Λόγω δυσμενών καιρικών συνθηκών δεν θα λειτουργήσουν σήμερα τα σχολεία σε Κύθηρα Αντικύθηρα με απόφαση του Δημάρχου κ. Ευστράτιου Χαρχαλάκη.

-Ένας ηλικιωμένος τρόφιμος του Γηροκομείου Άργους τραυματίστηκε στο πόδι του , από πυρκαγιά που ξέσπασε σε δωμάτιο του Γηροκομείου. Ο ηλικιωμένος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο ενώ χάρη στην άμεση παρέμβαση της Π/Υ η φωτιά έσβησε γρήγορα.

-Με τρέχοντα θέματα θα συνεδριάσει αύριο στις 20:00 το βράδυ το Διοικητικό συμβούλιο του επιμελητηρίου Αργολίδας.

-Δωρεάν εκπαιδευτικό σεμινάριο οργανώνει το επιμελητήριο Αργολίδας 4 ή 6 Μαρτίου με θέμα Δημιουργία εξαγώγιμου προϊόντος και εξαγωγικές διαδικασίες.

-Συνεδριάζει την Τετάρτη το ΔΣ Ανατολικής Μάνης . Θα συζητηθούν τρέχοντα θέματα του Δήμου.

-Εξάλλου με σημαντικά θέματα στην ημερήσια διάταξη θα συνεδριάσει την Τετάρτη το ΔΣ Ν. Κυνουρίας .

-Από σήμερα έως την Τετάρτη η Δημόσια βιβλιοθήκη Ναυπλίου Ο Παλαμήδης οργανώνει την 108η τακτική εθελοντική αιμοδοσία από τις 17:00 έως τις 20:00 . Η αιμοληψία θα γίνεται στο Νοσοκομείο Άργους.

Δέσποινα Αρσένη
Πηγή:ert.gr
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΜΕΡΑΚΛΙΔΙΚΟ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ