ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Σάββατο 16 Φεβρουαρίου 2019

Με μεγάλο ενδιαφέρον ημερίδα στο Ναύπλιο: «Τεχνολογία, διαδίκτυο και εκπαίδευση. Κίνδυνος και κοινωνικές διαστάσεις»

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 9:41:00 μ.μ. |
Με μεγάλο ενδιαφέρον ημερίδα στο Ναύπλιο: «Τεχνολογία, διαδίκτυο και εκπαίδευση. Κίνδυνος και κοινωνικές διαστάσεις»
 Ο Δήμος Ναυπλιέων, έχοντας επανειλημμένα δείξει τις ευαισθησίες του προς τα παιδιά, συνδιοργάνωσε με το Πανεπιστήμιο Πειραιώς (Τμήμα Ψηφιακών Συστημάτων) και το Σύλλογο Εκπαιδευτικών Α' θμιας Εκπαίδευσης Αργολίδας, ημερίδα με θέμα: «Τεχνολογία, διαδίκτυο και εκπαίδευση. Κίνδυνος και κοινωνικές διαστάσεις».
Η ημερίδα πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 16 Φεβρουαρίου 2019 στο Βουλευτικό και απευθύνονταν σε γονείς και εκπαιδευτικούς.
Χαιρετισμό απηύθυναν, ο Βουλευτής Αργολίδας Γιάννης Μανιάτης ο οποίος διδάσκει στο  Πανεπιστήμιο Πειραιώς, ο βουλευτής Αργολίδας Γιάννης Ανδριανός, ο Δήμαρχος Ναυπλιέων Δημήτρης Κωστούρος και ο Πρόεδρος Συλλόγου Εκπαιδευτικών Α' θμιας Εκπαίδευσης Αργολίδας Αντώνης Ντέμος.
Την ημερίδα παρακολούθησε πλήθος κόσμου ανάμεσα τους ο αντιδήμαρχος Ναυπλιέων Κωνσταντίνος Ρουτουλας, η πρόεδρος του ΔΟΠΠΑΤ Κωνσταντίνα Αναστασίου Σμυρναίου, η δημοτική σύμβουλος Μαρία Ράλλη, ο υποψήφιος Περιφερειακός σύμβουλος Γιάννης Μαλτέζος και πολλοί γονείς και εκπαιδευτικοί.
Ομιλητές ήταν οι Καθηγητές του Πανεπιστημίου Πειραιά Κωνσταντίνος Λαμπρινουδάκης και Συμεών Ρετάλης.
"Το διαδίκτυο είναι πλέον μέρος της κοινωνικής και οικονομικής ζωής μας, αλλά ταυτόχρονα εσωκλείει και σοβαρότατους κίνδυνους για μεγάλους, πόσο μάλλον για τα παιδιά, γι αυτό χρειάζεται σωστή ενημέρωση και λελογισμένη χρήση." τόνισε ο Δημαρχος Ναυπλιέων Δημήτρης Κωστούρος.

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ