ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Πέμπτη 14 Φεβρουαρίου 2019

Τσουχτερό κρύο με θυελλώδεις ανέμους

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 8:49:00 π.μ. |
Τσουχτερό κρύο με θυελλώδεις ανέμους
Οι ισχυροί βόρειοι άνεμοι που εξακολουθούν να πνέουν σε πολλές θαλάσσιες -και όχι μόνο- περιοχές, φθάνοντας κατά τόπους τα 10 μποφόρ έχουν δημιουργήσει μια σειρά από προβλήματα με μεγαλύτερο την απαγόρευση απόπλου από τα λιμάνια του Πειραιά της Ραφήνας και του Λαυρίου.

Κλειστές παραμένουν οι πορθμειακές γραμμές Πάχη Μεγάρων-Φανερωμένη Σαλαμίνας, Ωρωπός-Ερέτρια, Αγίας Μαρίνας-Νέων Στύρων, Αρκίτσας- Αιδηψού, Αλεξανδρούπολης-Σαμοθράκης, Ρίου-Αντιρρίου και Καβάλα-Πρίνος.

Δεν εκτελέστηκε το πρωινό δρομολόγιο από Αλόννησο για Βόλο.
Ανεκτέλεστα παραμένουν τα δρομολόγια των πλοίων στις γραμμές Κυλλήνη-Ζάκυνθος και Κυλλήνη-Κεφαλλονιά.

Οι επιβάτες που πρόκειται σήμερα να ταξιδέψουν καλό είναι να επικοινωνούν με τα κατά τόπους λιμεναρχεία και τουριστικά πρακτορεία για τυχόν τροποποιήσεις δρομολογίων η ακυρώσεις.

Στην Αττική σημειώθηκαν προβλήματα σε περιοχές λόγω διακοπής του ρεύματος και από πτώσεις αντικειμένων λόγω των ισχυρών ανέμων.

Σε ετοιμότητα βρίσκονται δήμοι και Περιφέρειες για την αντιμετώπιση των προβλημάτων από την κακοκαιρία. Τρεις θερμαινόμενους χώρους διαθέτει ο Δήμος Αθηναίων για την προστασία των αστέγων.

Κλειστή, παραμενει, λόγω χιονόπτωσης η λεωφόρος Πάρνηθος από το τελεφερίκ και πάνω.

Στην Καλαμάτα, άνεμοι έως 9 μποφόρ σάρωσαν την πόλη. Μέχρι στιγμής έχουν καταγραφεί ζημιές σε διάφορα σημεία, με κυριότερα τις πτώσεις δέντρων και κολώνας στην κεντρική πλατεία.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ