ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Σάββατο 2 Φεβρουαρίου 2019

Τιμητική διάκριση στον ειδικό φρουρό που έσωσε ανήλικο από τροχαίο στην Κόρινθο

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 12:47:00 μ.μ. |
Τιμητική διάκριση στον ειδικό φρουρό που έσωσε ανήλικο από τροχαίο στην Κόρινθο
 Συγχαρητήρια στον ειδικό φρουρό Νικόλαο Γκάρα, ο οποίος διέσωσε ανήλικο, μετά από τροχαίο ατύχημα στην περιοχή της Κορίνθου, έδωσαν προσωπικά, χθες, κατά τη διάρκεια συνάντησής τους, η υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Όλγα Γεροβασίλη και ο αρχηγός της Ελληνικής Αστυνομίας, αντιστράτηγος Αριστείδης Ανδρικόπουλος.

Στις 5 Ιανουαρίου 2019, στην επαρχιακή οδό Ισθμού-Επιδαύρου, ο ειδικός φρουρός, ενώ βρισκόταν εκτός διατεταγμένης υπηρεσίας, με την άμεση παρέμβαση του και την παροχή πρώτων βοηθειών κατάφερε να σώσει τη ζωή του ανηλίκου ο οποίος είχε χάσει τις αισθήσεις του.

Ο αρχηγός της ΕΛΑΣ, εκφράζοντας την ευαρέσκειά του, δήλωσε: «Τέτοιες εξαίρετες πράξεις σηματοδοτούν το υψηλό αίσθημα καθήκοντος και ανθρωπισμού του Έλληνα αστυνομικού και παράλληλα αναδεικνύουν την κοινωνική διάσταση της αποστολής της Ελληνικής Αστυνομίας, η οποία καθημερινά προστατεύει και υπηρετεί τους πολίτες».

Με την ολοκλήρωση της συνάντησης, η κ. Γεροβασίλη και ο κ. Ανδρικόπουλος προσέφεραν συμβολικά τιμητικές πλακέτες στον ειδικό φρουρό, ο οποίος υπηρετεί στο Προαναχωρητικό Κέντρο Κράτησης Αλλοδαπών (ΠΡΟΚΕΚΑ) Κορίνθου και συνοδευόταν από τον διοικητή του, αστυνόμο Α' Δημήτριο Τουμπανάκη.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ