ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Κυριακή 24 Φεβρουαρίου 2019

Ανδριανός στην εκδήλωση της Ένωσης Τυφλών: Ανάγκη να υιοθετήσουμε ως κοινωνία μια πιο δίκαιη ιεράρχηση των αναγκών

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 6:48:00 μ.μ. |
Ανδριανός στην εκδήλωση της Ένωσης Τυφλών: Ανάγκη να υιοθετήσουμε ως κοινωνία μια πιο δίκαιη ιεράρχηση των αναγκών
Ο Βουλευτής Αργολίδας της Νέας Δημοκρατίας κ. Γιάννης Ανδριανός παρευρέθηκε στην εκδήλωση κοπής πίταςτης Περιφερειακής Ένωση Τυφλών Ανατολικής Πελοποννήσου και του Συλλόγου Τυφλών Νομού Αργολίδας "Η Ίριδα".


Ο κ. Ανδριανός τόνισε μεταξύ άλλων τα εξής:

«Εύχομαι ολόψυχα σε σας και τις οικογένειές σας καλή χρονιά, με υγεία και βεβαίως καλή δύναμη και επιτυχία στις δράσεις και τις διεκδικήσεις της Ένωσής σας.

Δυστυχώς, και φέτος η πολύχρονη οικονομική και δημοσιονομική κρίση συνεχίζει να πλήττει την κοινωνία μας και ιδίως τους πιο αδυνάτους.Είναι μια κρίση που συνεχίζει να έχει διττό χαρακτήρα:Αφενός, βεβαίως, χαρακτήρα δημοσιονομικό που περιορίζει τη δυνατότητα άσκησης αποτελεσματικής κοινωνικής πολιτικήςκαι την ουσιαστική επούλωση των πληγών της κρίσης.Αφετέρου, χαρακτήρα θεσμικό, καθώς υπογραμμίζει την αδυναμία της κρατικής οργάνωσης όχι μόνο να απαντήσει αποτελεσματικά στις ανάγκες των πολιτών, αλλά και να συμβάλει στην εκκίνηση της οικονομίας.

Απέναντι λοιπόν στη διαρκή πρόκληση να διασφαλίσουμε στην πράξη ως κοινωνία τα συνταγματικώς κατοχυρωμένα δικαιώματα όλων των Ελλήνων πολιτών,οφείλουμε να δώσουμε πειστικές απαντήσεις και στα δύο αυτά πεδία: και στο οικονομικό, και στο θεσμικό.

Σ’ αυτή την προσπάθεια, ο ρόλος φορέων όπως η Ένωσή σας έχει σταθερή και ουσιαστική σημασία. Κι αυτό γιατί με τις δράσεις και τις πρωτοβουλίες σας υπογραμμίζετε τα υπαρκτά προβλήματα και την ανάγκη να υιοθετήσουμε ως κοινωνία μια πιο δίκαιη, πιο ανθρώπινη ιεράρχηση των αναγκών και των προτεραιοτήτων της δημόσιας δράσης.

Στην κατεύθυνση αυτή, είναι πάντα στη διάθεσή σας για να αναδείξουμε τα ζητήματα που σας απασχολούν και να διεκδικήσουμε τις κατάλληλες κάθε φορά λύσεις. Είναι ζήτημα κοινωνικής δικαιοσύνης, είναι προϋπόθεση για να σηκώσουμε ξανά την πατρίδα και την κοινωνία μας στη θέση που της ανήκει».
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ