ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Σάββατο 16 Φεβρουαρίου 2019

Σοβαρά επεισόδια κατά του Έντι Ράμα στην Αλβανία (βίντεο)

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 7:33:00 μ.μ. |
Σοβαρά επεισόδια κατά του Έντι Ράμα στην Αλβανία (βίντεο)
Σοβαρά επεισόδια εκτυλίχθηκαν στα Τίρανα στη διάρκεια διαδήλωσης κατά του πρωθυπουργού Έντι Ράμα.

Ομάδα διαδηλωτών προσπάθησε να εισβάλλει στο πρωθυπουργικό μέγαρο πετώντας πέτρες και διάφορα αντικείμενα με την αστυνομία να απαντά με εκτεταμμένη χρήση δακρυγόνων και ρίψεις νερού μέσα από το κτίριο.

Οι διαδηλωτές, υποστηρικτές του δημοκρατικού κόμματος, ζητούν την παραίτηση του Έντι Ράμα για σκάνδαλο διαφθοράς ενώ στη συγκέντρωση έδωσε το παρών και ο πρώην πρόεδρος και πρωθυπουργός της Αλβανίας, Σαλί Μπερίσα καθώς και ο διάδοχός του Λουλζίμ Μπάσα.

«Μία αιχμάλωτη κυβέρνηση, ένα κράτος δέσμιο εγκληματικών και ιδιωτικών συμφερόντων έχει προκαλέσει οικονομική κατάρρευση, ανεργία και πλήρη οικονομική κρίση. Αυτό έχει κόστος για εκατοντάδες χιλιάδες Αλβανούς που χάνουν τις δουλειές τους και τεράστιο ποσοστό μεταναστεύει παράνομα στην Ευρωπαϊκή Ένωση και τις Ηνωμένες Πολιτείες» είπε ο Μπάσα.

Λίγα 24ωρα νωρίτερα ο αντιπρόεδρος του δημοκρατικού κόμματος, είχε επιτεθεί στον Έντι Ράμα μέσα στο κοινοβούλιο της χώρας, πετώντας του μελάνι.

Την ίδια ώρα η Αμερικανική πρεσβεία στα Τίρανα καταδίκασε τα επεισόδια λέγοντας πως η καταστροφή δημόσιας περιουσίας είναι απαράδεκτη και κάλεσε όλα τα κόμματα σε διάλογο.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ