ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Δευτέρα 18 Φεβρουαρίου 2019

Προεκλογική συγκέντρωση νίκης της Δημοτικής Παράταξης "Αλλαγή Πορείας" του Δημήτρη Καμπόσου (βίντεο)

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 6:32:00 μ.μ. | | |
Προεκλογική συγκέντρωση νίκης της Δημοτικής Παράταξης "Αλλαγη Πορείας" του Δημήτρη Καμπόσου (βίντεο)
Σε μια κατάμεστη αίθουσα στο κέντρο Pantazos Royal στη Δαλαμανάρα την Δευτέρα 18 Φεβρουαρίου 2019 η Δημοτική παράταξη "Αλλαγή Πορείας" του νυν Δημάρχου Άργους Μυκηνών Δημήτρη Καμπόσου έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα του.
Η εκδήλωση ξεκίνησε με την κοπή της πίτας που ευλόγησε ο Μητροπολίτης Αργολίδας Νεκτάριος, συνοδευομενος από τον Πρόεδρο του ΙΣΚΕ και εφημέριος του Ιερού Ναού Αγίου Πέτρου Άργους π. Γεώργιο Σελλή και από ιερείς της περιοχής του Άργους.
Προεκλογική συγκέντρωση νίκης της Δημοτικής Παράταξης "Αλλαγη Πορείας" του Δημήτρη Καμπόσου (βίντεο)


Εμφανώς συγκινημένος από την προσελευση του κόσμου ο Δήμαρχος Άργους Μυκηνών έκανε έναν σύντομο απολογισμό του έργου της Δημοτικής Αρχής ενώ έδωσε και το στίγμα της επόμενης μέρας.
Ο Δήμαρχος Άργους καταχειροκροτήθηκε από τους εκατοντάδες φίλους της παράταξης που παρευρέθηκαν κατά την διάρκεια της ομιλίας του.
 Στην εκδήλωση έδωσαν το παρών, ο Μητροπολίτης Αργολίδας Νεκτάριος, ο Δημαρχος Καλαμάτας και υποψήφιος Περιφερειάρχης Πελοποννήσου Παναγιώτης Νίκας, ο βουλευτής Αργολίδας Γιάννης Ανδριανός, οο βουλευτής Αρκαδίας Κώστας Βλάσης, ο Α' Αντιπρόεδρος της ΚΕΔΕ και Δημαρχος Πύλου Νεστωρος Δημήτρης Καφαντάρης, αυτοδιοικητικοί από άλλους νομούς και περιφέρειες, μέλη της ΝΟΔΕ Αργολίδας, υποψήφιοι βουλευτές, περιφερειακοί σύμβουλοι και δημοτικοί σύμβουλοι και πλήθος κόσμου.
Δείτε παρακάτω  φωτογραφικό ρεπορτάζ από την εκδήλωση
Δείτε παρακάτω ένα σύντομο βίντεο από την εκδήλωση:
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ