ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Σάββατο 16 Φεβρουαρίου 2019

Παγωμένο Σάββατο - Ουσιαστική βελτίωση από την Κυριακή

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 1:24:00 μ.μ. |
Παγωμένο Σάββατο - Ουσιαστική βελτίωση από την Κυριακή
Η Ελλάδα από το απόγευμα της Παρασκευής αποτελεί μια από τις πιο ψυχρές περιοχές της Ευρώπης με τον υδράργυρο να μην ξεπερνάει τους 8°C στις περισσότερες περιοχές της Ανατολικής και Βόρειας Ελλάδας, ενώ την ίδια ώρα στη Δυτική Ευρώπη η θερμοκρασία ξεπερνάει τους 20°C, περίπου 10ºC πάνω από τις κανονικές για την εποχή τιμές.

Η κακοκαιρία παρουσιάζει νέα υποτροπή από το μεσημέρι της Παρασκευής η οποία συνεχιζει και σήμερα Σάββατο, κυρίως στα ανατολικά ηπειρωτικά τμήματα της χώρας, στις Σποράδες, στις Κυκλάδες και στην Κρήτη.
Σύμφωνα με το meteo, βροχές ή χιονόνερο θα εκδηλωθούν στα πεδινά και παροδικές χιονοπτώσεις στα ορεινά και ημιορεινά(πρόσκαιρα σε περιοχές της Θεσσαλίας και της Στερεάς με χαμηλότερο υψόμετρο), ενώ καταιγίδες θα εκδηλωθούν κυρίως στα νότια τμήματα του Αιγαίου. Χιονόνερο και ενδεχομένως χιονοπτώσεις μικρής διάρκειας θα εκδηλωθούν κατά τόπους και στη Βόρεια Ελλάδα.

Σύμφωνα με τα διαθέσιμα προγνωστικά στοιχεία, ουσιαστική βελτίωση θα παρουσιάσει ο καιρός την Κυριακή ενώ πολύ καλές καιρικές συνθήκες αναμένεται να επικρατήσουν σε ολόκληρη τη χώρα έως τουλάχιστον τα μέσα της νέας εβδομάδας.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ