ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τετάρτη 6 Φεβρουαρίου 2019

Υποψήφιος δήμαρχος Ευρώτα ο πρώην Αστυνομικός Διευθυντής Αργολίδας Γιώργος Μαρουδάς

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 8:48:00 μ.μ. | |
Υποψήφιος δήμαρχος Ευρώτα ο πρώην Αστυνομικός Διευθυντής Αργολίδας Γιώργος Μαρουδάς
Η φημολογία του τελευταίου διαστήματος περί υποψηφιότητας του πρώην Αστυνομικού Διευθυντή Αργολίδας, Υποστράτηγου ε.α. Γεωργίου Μαρουδά, για τον δημαρχιακό θώκο του Δ. Ευρώτα, έλαβε επίσημο χαρακτήρα.

Με ανακοίνωσή του, ο κ. Μαρουδάς γνωστοποιεί την απόφασή του να διεκδικήσει το αξίωμα του δημάρχου Ευρώτα, ιδρύοντας δημοτική παράταξη «αρχών, στόχων, θέσεων και προγράμματος, μαζί με αξιόλογους συνεργάτες που θα αποτελέσουν και το ψηφοδέλτιό μας», όπως επισημαίνει χαρακτηριστικά και προσθέτει, μεταξύ άλλων, ότι «στόχος είναι η δημιουργία μιας Κοινωνικής Συμμαχίας Πολιτών».

Με καταγωγή από το Γεράκι Λακωνίας και έχοντας υπηρετήσει από επιτελικές θέσεις την Αστυνομία  (με κορυφαία τη θητεία του ως Αστυνομικός Διευθυντής), ο Γ. Μαρουδάς θεωρείται ένα πρόσωπο ευρείας αποδοχής που χαίρει εκτίμησης μεταξύ των συμπατριωτών του.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση του κ. Μαρουδά έχει ως εξής:

«Συνδημότισσες – Συνδημότες

Αγαπητές φίλες και φίλοι

Είναι στιγμές στην ζωή του ανθρώπου που πρέπει να πάρεις σημαντικές αποφάσεις και να δώσεις απαντήσεις σε ερωτήματα που θέτουν οι συνδημότες σου.

Θα μείνεις ενεργός πολίτης ή θα γίνεις κριτής ‘’ των άλλων ΄΄ εκ του ασφαλούς από το σπίτι σου;

Υπηρετώντας την Δημοκρατία, το Σύνταγμα και τους Νόμους και με την ολοκλήρωση μιας ευδόκιμης θητείας στο Σώμα της Αστυνομίας, αποφάσισα να είμαι ενεργός πολίτης με συμμετοχή στα δρώμενα του δήμου μας.

Με την παρότρυνση ενεργών τοπικών δυνάμεων και πολιτών, αποφάσισα να διεκδικήσω το αξίωμα του Δημάρχου Ευρώτα, στις ερχόμενες δημοτικές εκλογές του Μαϊου, ιδρύοντας Δημοτική Παράταξη αρχών, στόχων, θέσεων και προγράμματος, μαζί με αξιόλογους συνεργάτες που θα αποτελέσουν και το ψηφοδέλτιό μας.

Με δεδομένη και αυτονόητη την ανεξάρτητη θέση μας ως προς τα κόμματα και με σεβασμό στον ρόλο τους, έχουμε στόχο την δημιουργία μιας ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΣΥΜΜΑΧΙΑΣ ΠΟΛΙΤΩΝ, με ορίζοντα τετραετίας που θα συμμετέχει, θα κρίνει και θα διαμορφώνει το πλαίσιο της ισόρροπης ανάπτυξης στην περιοχή μας.

Αυτή η κοινωνική συμμαχία των πολιτών είναι αναγκαία παρά ποτέ, όχι μόνο λόγω της εφαρμογής του νόμου της απλής αναλογικής, αλλά ως βασική πεποίθηση των αρχών και των στόχων μας, με την συνεργασία και την συλλογικότητα ως εγγύηση εφαρμογής ενός κοινά αποδεκτού προγράμματος δράσης.

Για να γίνουν οι επιθυμίες πραγματικότητα, τα προβλήματα να αποκτήσουν λύσεις και η ανάπτυξη να γίνει καθημερινή πράξη σ’ όλους τους τομείς ευθύνης του Δήμου Ευρώτα, σας καλώ για ενεργή συμμετοχή στην δημοτική μας παράταξη.
- Γνωρίζω το περιβάλλον που ζούμε ως χώρα και λαός, με την παρατεταμένη κοινωνικοοικονομική κρίση και τις δυσμενείς επιπτώσεις.
- Γνωρίζω τον ρόλο της Τοπικής Αυτοδιοίκησης ως καθοριστικής δύναμης κοινωνικής αλληλεγγύης και ανάπτυξης
- Γνωρίζω τα προβλήματα, αλλά και τις προοπτικές του Δήμου μας.
Γι’ αυτό ΔΕΝ υπάρχουν υποσχέσεις, παρά ΜΟΝΟ δεσμεύσεις για το παρόν και το μέλλον.

Φιλικά
Γιώργος Μαρουδάς»
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ