ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Πέμπτη 28 Φεβρουαρίου 2019

Όλες οι πληροφορίες για τον Μαραθώνιο Ναυπλίου (χάρτες διαδρομών - πρόγραμμα)

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 1:39:00 μ.μ. | | |
Όλες οι πληροφορίες για τον Μαραθώνιο Ναυπλίου (χάρτες διαδρομών - πρόγραμμα)
Αγαπητοί φίλοι και φίλες, 
Ο Μαραθώνιος Ναυπλίου 2019 είναι μια σπουδαία αθλητική Διοργάνωση, με σημαντικό πολιτιστικό, Ιστορικό αλλά και τουριστικό ενδιαφέρον για τον Δήμο Ναυπλιέων. O Μαραθώνιος Δρόμος, οπουδήποτε κι αν διεξάγεται, στην Ελλάδα ή στο Εξωτερικό, αποτελεί Ιστορικό γεγονός, σε ανάμνηση του άθλου του αγγελιαφόρου Φειδιππίδη. 

Ο Δήμος Ναυπλιέων είναι έτοιμος να στηρίξει και αυτήν τη Διοργάνωση, με όλα τα μέσα και τις υποδομές που διαθέτει, σε συνεργασία πάντα με τους αρμόδιους υπόλοιπους φορείς, τις ομάδες πολιτών αλλά και τους εθελοντές του. Όλοι μπορούμε με την ενεργή συμμετοχή μας να δώσουμε κίνητρα στους νέους και στα παιδιά, στρέφοντας το ενδιαφέρον τους σε δράσεις δημιουργικές και όμορφες. Σας περιμένουμε όλους στους δρόμους του Ναυπλίου να περπατήσουμε, να τρέξουμε, να αναπνεύσουμε, να αφυπνίσουμε, να ξεσηκώσουμε, να εμπνεύσουμε. 

Ο αθλητισμός είναι το ομορφότερο κομμάτι της ζωής μας. Ας το ζήσουμε όλοι μαζί. O Μαραθώνιος Ναυπλίου είναι αφιερωμένος στο κοινωνικό έργο του Συλλόγου «ΟΡΑΜΑ ΕΛΠΙΔΑΣ» 

Δημήτριος Ι. Κωστούρος Δήμαρχος Ναυπλιέων

1. ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ ΑΓΩΝΩΝ Κυριακή, 3 Μαρτίου 2019 

2.ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΩΝΩΝ

 2.1 Μαραθώνιος: Ώρα Εκκίνησης: 09:00 Εκκίνηση: από την οδό Ανδρέα Συγγρού και Αμαλίας. Περιγραφή της ΝΕΑΣ ΔΙΑΔΡΟΜΗΣ: Η διαδρομή του Μαραθωνίου Δρόμου αποτελείται από δύο γύρους. Οι βασικοί άξονες της διαδρομής είναι: Εκκίνηση από την οδό Ανδρέα Συγγρού, παραλιακή οδός Μπουμπουλίνας - Μιαούλη, παραλιακή οδός Ναυπλίου - Ν. Κίου, αναστροφή πριν την συμβολή της οδού Εθν. Αντίστασης και της Παραλιακής Οδού Ναυπλίου Ν. Κίου, (πριν τον ποταμό Ίναχο, συνεχίζει η διαδρομή με πορεία προ το Ναύπλιο επί της παραλιακής οδού Ν. Κίου Ναυπλίου, οδός Βασ. Παύλου, Σιδηράς Μεραρχίας, η διαδρομή συνεχίζει στη Λεωφόρο Ασκληπιού στο ρεύμα καθόδου και μέχρι τον κόμβο Αγ. Ελεούσας – Τολού, αναστροφή στον κόμβο με πορεία προς το κέντρο του Ναυπλίου στο ρεύμα ανόδου της Λεωφόρου Ασκληπιού, οδός Κύπρου, 25ης Μαρτίου και μέσω της οδού Ανδρέα Συγγρού, συμπληρώνεται ο πρώτος γύρος της Διαδρομής... Τερματισμός: Οι δρομείς συμπληρώνουν την πρώτη από τις δυο στροφές της Μαραθώνιας διαδρομής και συνεχίζουν για τη δεύτερη. Με την 2η επανάληψη της παραπάνω περιγραφόμενης διαδρομής και τη συμπλήρωση του 2ου γύρου (loop) και ενώ διατρέχουν την οδό Ανδρέα Συγγρού (για δεύτερη φορά) τερματίζουν μπροστά στις Πλατείες Τριών Ναυάρχων (Δημαρχείου) και Καποδίστρια. 

2.2 Ημιμαραθώνιος Δρόμος :Ώρα Εκκίνησης: 09:00 Εκκίνηση: από την οδό Ανδρέα Συγγρού και Αμαλίας. Περιγραφή της ΝΕΑΣ ΔΙΑΔΡΟΜΗΣ: Η διαδρομή του Ημιμαραθωνίου δρόμου αποτελείται από έναν γύρο (loop) της διαδρομής του Μαραθωνίου δρόμου. Οι βασικοί άξονες της διαδρομής είναι: Εκκίνηση από την οδό Ανδρέα Συγγρού, παραλιακή οδός Μπουμπουλίνας - Μιαούλη, παραλιακή οδός Ναυπλίου - Ν. Κίου, αναστροφή πριν την συμβολή της οδού Εθν. Αντίστασης και της Παραλιακής Οδού Ναυπλίου Ν. Κίου, (πριν τον ποταμό Ίναχο, συνεχίζει η διαδρομή με πορεία προ το Ναύπλιο επί της παραλιακής οδού Ν. Κίου Ναυπλίου, οδός Βασ. Παύλου, Σιδηράς Μεραρχίας, η διαδρομή συνεχίζει στη Λεωφόρο Ασκληπιού στο ρεύμα καθόδου και μέχρι τον κόμβο Αγ. Ελεούσας – Τολού, αναστροφή στον κόμβο με πορεία προς το κέντρο του Ναυπλίου στο ρεύμα ανόδου της Λεωφόρου Ασκληπιού, οδός Κύπρου, 25ης Μαρτίου και μέσω της οδού Ανδρέα Συγγρού, συμπληρώνεται η Ημιμαραθώνια Διαδρομή. Τερματισμός: Οι δρομείς με την συμπλήρωση του 1ου γύρου (loop) και ενώ διατρέχουν την οδό Ανδρέα Συγγρού, τερματίζουν μπροστά στις Πλατείες Τριών Ναυάρχων (Δημαρχείου) και Καποδίστρια. 

2.3 Αγώνας Δρόμου 5 χλμ.: Ώρα Εκκίνησης: 13:00 Εκκίνηση: από την παραλιακή οδό Μπουμπουλίνας - Μιαούλη (μπροστά από την πλατεία Φιλελλήνων). Περιγραφή της διαδρομής: Η διαδρομή των 5 χλμ. περιλαμβάνει τις οδούς: (εκκίνηση μπροστά από την πλατεία Φιλελλήνων), παραλιακή οδός Μπουμπουλίνας – Μιαούλη, μέχρι τη συμβολή με την οδό Θεσσαλονίκης, οδό Σιδηράς Μεραρχίας, η διαδρομή συνεχίζει στη Λεωφόρο Ασκληπιού στο ρεύμα καθόδου, αναστροφή επί της Λεωφόρο Ασκληπιού μετά το Φουγάρο, με πορεία προς το κέντρο του Ναυπλίου στο ρεύμα ανόδου της Λεωφόρου Ασκληπιού, οδός Κύπρου, 25ης Μαρτίου και μέσω της οδού Ανδρέα Συγγρού, συμπληρώνεται η διαδρομή των 5χλμ., τερματισμός μπροστά στις Πλατείες Τριών Ναυάρχων (Δημαρχείου) και Καποδίστρια. 

2.4 Αγώνας Δρόμου Κοινωνικής Προσφοράς 2,5 χλμ.: Ώρα Εκκίνησης: 14:00 Εκκίνηση: από την παραλιακή οδό Μπουμπουλίνας - Μιαούλη (μπροστά και δεξιά από την πλατεία Φιλελλήνων). Περιγραφή της Διαδρομής: Η διαδρομή των 2,5 χλμ. περιλαμβάνει τις οδούς: (εκκίνηση μπροστά και δεξιά από την πλατεία φιλελλήνων) παραλιακή οδός Μπουμπουλίνας – Μιαούλη, μέχρι τη συμβολή με την οδό Θεσσαλονίκης, οδός Σιδηράς Μεραρχίας, Κύπρου, 25ης Μαρτίου, Ανδρέα Συγγρού και τερματισμός μπροστά στις Πλατείες Τριών Ναυάρχων (Δημαρχείου) και Καποδίστρια.

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ