Παρασκευή, 22 Φεβρουαρίου 2019

Συμμετοχή Πρωταθλητών στο Μαραθώνιο Ναυπλίου

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 5:51:00 μ.μ. | | |
Συμμετοχή Πρωταθλητών στο Μαραθώνιο Ναυπλίου
Η Οργανωτική Επιτροπή ανακοίνωσε την συμμετοχή πρωταθλητών και πρωταθλητριών στους αγώνες του Μαραθωνίου Ναυπλίου.

Συγκεκριμένα, στον αγώνα του Ημιμαραθωνίου θα πάρουν μέρος ο Χριστόφορος Μερούσης, ο Γρηγόρης Σκουλαρίκης, η Ντενίζ Δημάκη! Στα 5χλμ. θα έχουμε τη χαρά να απολαύσουμε την Ανδρικοπούλου Ζωή, την Μπερδούση Κατερίνα και άλλους πρωταθλητές.

Ευχόμαστε σε όλους καλό αγώνα!

Δείτε το βίντεο προβολής του Μαραθωνίου Ναυπλίου 2019: https://goo.gl/K4d4xU

Ελάτε στο Ναύπλιο για τον πρώτο Μαραθώνιο της άνοιξης και απολαύστε πλήθος παράλληλων εκδηλώσεων και δράσεων!

Προτεινόμενα:
Παρασκευή 1/03, 19:00, Κέντρο Ελληνικών Σπουδών, Εκπαιδευτική αθλητική ημερίδα. 

Θέματα: 

-«Μοριακοί Μηχανισμοί Άθλησης : Οξειδωτικό Στρες»
-«Κρίσιμοι παράγοντες για τη βελτίωση μέγιστης πρόσληψης οξυγόνου σε αθλητές Μαραθωνίου»

Mε την υποστήριξη της Μονάδας Αθλητικής Αριστείας “Sports Excellence” που λειτουργεί κάτω από την επιστημονική επίβλεψη της Α’ Ορθοπαιδικής Κλινικής του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνώνκαι με αποκλειστική δωρεά του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος.
Σάββατο 02/03, 19:00, ΦΟΥΓΑΡΟ, Προβολή κινηματογραφικής ταινία «Ο Τερματισμός – Finish Line» της Ελιάνα Αμπραβανέλ. Η προβολή στηρίζει την ομάδα FINISH LINERS της MDA HELLAS. Η προβολή θα γίνει παρουσία της σκηνοθέτης και του κριτικού κινηματογράφου Θοδωρή Κουτσογιαννόπουλου.

Και φυσικά μην ξεχνάμε το Πολιτιστικό Πρόγραμμα του Μαραθωνίου Ναυπλίου, την Μαραθώνια Νύχτα εκπτώσεων και το Pasta Party.Για περισσότερες πληροφορίες για τις παράλληλες εκδηλώσεις , δράσεις & προγράμματα επισκεφτείτε τον οδηγό επισκέπτη: https://www.nafpliomarathon.gr/odigos-episkepti/Οι online ατομικές εγγραφές για όλα τα αγωνίσματα θα ολοκληρωθούν την Κυριακή 24/02 και ώρα 00:00. https://www.nafpliomarathon.gr/engrafes/eidi-engrafis/Οι εγγραφές θα συνεχιστούν κατόπιν διαθεσιμότητας στο Κέντρο Εγγραφών της Διοργάνωσης.Αναμένουμε να σας καλωσορίσουμε στον 6ο Μαραθώνιο Ναυπλίου και να κάνουμε όλοι μαζί μία διαδρομή, εμπειρία μιας ζωής!Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΜΕΡΑΚΛΙΔΙΚΟ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ