ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Παρασκευή 1 Φεβρουαρίου 2019

Παυλόπουλος από το Ναύπλιο: Ιερό μας χρέος η προάσπιση των εθνικών μας θεμάτων

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 12:38:00 μ.μ. |
Παυλόπουλος από το Ναύπλιο: Ιερό μας χρέος η προάσπιση των εθνικών μας θεμάτων
 «Εμείς, οι Έλληνες, έχουμε ιερό χρέος να υπερασπισθούμε, υπό όρους και συνθήκες αρραγούς ενότητας, τα εθνικά μας θέματα και τα εθνικά μας δίκαια, καθώς και την πρόοδο του τόπου, κατ’ εξοχήν μέσ’ από την θωράκιση του κοινωνικού κράτους και της κοινωνικής δικαιοσύνης» υπογράμμισε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος από το Ναύπλιο, όπου βρίσκεται για τις εκδηλώσεις εορτασμού του Πολιούχου της πόλης Αγίου Αναστασίου του Ναυπλιέως. 

Επικαλούμενος την ιστορία του Ναυπλίου, ο κ. Παυλόπουλος αναφέρθηκε στα πολλά και εμβληματικά μηνύματα που εκπέμπει για την πατρίδα μας, τον λαό μας και το έθνος μας και τόνισε ότι σ΄αυτή την εξαιρετικά κρίσιμη συγκυρία, ας αφουγκρασθούμε εκείνο που αναβλύζει από τις ιερές παρακαταθήκες του πρώτου κυβερνήτη, του Ιωάννη Καποδίστρια, και από την ειδεχθή δολοφονία του εδώ, στο Ναύπλιο. 

«Ό,τι μεγάλο και σημαντικό το επιτύχαμε ενωμένοι, ενώ η διχόνοια και ο διχασμός μας στοίχισαν ακριβά, ακόμη δε και κομμάτια του Εθνικού μας Κορμού» υπογράμμισε ο κ. Παυλόπουλος.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ