ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τετάρτη 20 Φεβρουαρίου 2019

Δωρεάν ξεναγήσεις στην Αργολίδα για την Παγκόσμια Ημέρα Ξεναγού

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 11:42:00 π.μ. |
Δωρεάν ξεναγήσεις στην Αργολίδα για την Παγκόσμια Ημέρα Ξεναγού
Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ξεναγού, που εορτάζεται κάθε χρόνο στις 21 Φεβρουαρίου, οι διπλωματούχοι ξεναγοί Αργολίδας και Αθηνών προσφέρουν δωρεάν ξεναγήσεις

Συγκεκριμένα, το Σάββατο 23 και την Κυριακή 24 Φεβρουαρίου, οι Διπλωματούχοι Ξεναγοί Αργολίδας θα προσφέρουν δωρεάν ξεναγήσεις σε αρχαιολογικούς χώρους και μουσεία της περιοχής.

Πρόγραμμα ξεναγήσεων

Το Σάββατο 23 Φεβρουαρίου, στο Ναύπλιο, στις 13.00, με σημείο συνάντησης την Πλατεία Συντάγματος και περιήγηση στο ιστορικό κέντρο και επίσκεψη στο αρχαιολογικό μουσείο Ναυπλίου. Η τιμή εισιτηρίου για το αρχαιολογικό μουσείο Ναυπλίου είναι 3 ευρώ.
Αλλη ξενάγηση θα γίνει στο Παλαμήδι, στις 13:00, με σημείο συνάντησης στο εκδοτήριο εισιτηρίων. Η είσοδος για το φρούριο κοστίζει 4 ευρώ.
Επίσης, στις Μυκήνες, στις 12.30, ξενάγηση με σημείο συνάντησης στο εκδοτήριο εισιτηρίων Ακρόπολης Μυκηνών. Η είσοδος στον αρχαιολογικό χώρο και στο μουσείο κοστίζει 6 ευρώ.

Την Κυριακή 24 Φεβρουαρίου, ξενάγηση στην Τίρυνθα, στις 12.00 το μεσημέρι, με σημείο συνάντησης στο εκδοτήριο εισιτηρίων του αρχαιολογικού χώρου Τίρυνθας. Η τιμή του εισιτηρίου είναι 2 ευρώ.

Και στην Επίδαυρο, στις 12.30 μ.μ., με σημείο συνάντησης στο εκδοτήριο εισιτηρίων και επίσκεψη στο αρχαίο θέατρο, στο Ασκληπιείο και στο μουσείο. Η τιμή εισιτηρίου στην Επίδαυρο είναι στα 6 ευρώ.

Να σημειωθεί, ότι η Πύλη Πολιτισμού θα βρίσκεται στα σημεία συνάντησης για όσους από τους συμμετέχοντες επιθυμούν να προσφέρουν στο Κοινωνικό Παντοπωλείο τρόφιμα και είδη υγιεινής φροντίδας για παιδιά.

Πηγή: ethnos.gr
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ